Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Gökhan'ın üçüncü senesi oldu. Seneye son. Şener gelirse yazın sağ bek transferine gerek kalmaz. 5-7 aralığında bitireceğiz zaten sadece lig + kupa olur. Şener lig standartlarında fazlasıyla yeterli as, Gökhan yedek. Kontratı bitince Şener'in üstüne 2 sene sonra adam almak gerekecek, o zaman yedeğe düşer 2 senede öyle götürür.

Uzun vadede plan böyle işlerse işte 10 numara transfer olur. Ahmet Bulut yaptırır ama bir transfer daha bunlardan 1 sene içinde kurtulamazsak.

Beck içinde aynısını hayalliyordum da yedeğe düştüğü gibi sattılar. Hayır kötü paraya gitmedi o yüzden tutmaktan daha iyiydi tabii ki de kjashdfsad
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şenor tolgay'a yeterince şans verdi bence açıkçası. şenor'un ilk senesi full sakat zaten 7 maça çıkmış, sonraki 2,5 sezonda 44 43 16 maçı var. 90dk değil hemen hiçbiri zaten 90dk sahada kalma ihtimali yok gibi fiziği nedeniyle ama ya 60dk ya 30dk oğuzhan ile değişmeli oynuyorlardı.

2 şampiyonluk ve şg grup birinciliği yaşanan koca 4 senede akılda kalan iki hareketi liverpool'a attığı gol ve napoli deplasmanındaki no-look pas. 4 senesini doldurmuş beşiktaş'ta 129 maçta 2 gol 13 asist. 8 hatta zaman zaman 10 numara oynayan bir oyuncu için kabul edilebilecek rakamlar değil, dorukhan bu sene 10 maçta 2 gol 1 asist yaptı, çocuğun 2-3 golünü de var iptal etti. onu bırak gökhan gönül 2,5 sezonda bu kadar istatistik yapmıştır ki önünde çizgiden ayrılmayan şaklaban oynuyor adamın arada önüne lens denk gelince ileri çıkıyor.

diğer bir ayağı toprakta oynayan ekici ile birlikte yine 60-30 dk oynarlar fb'de. işe yarar tabi ama takımı ayağa kaldıracağını hiç sanmıyorum zira asla sorumluluk sahibi bir oyuncu olmadı bjk'de takım iyiyse iyiydi kötüyse kötü. bir şeyleri tek başına değiştiremez orada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şener bjk'nin işine bayağı yarar, zaten o yüzden iki tarafında işine yarayacak bir takastı. takımın sağ beki 34 yaşındaki gg, onun yedeği de 34 yaşındaki adriano ayrıca sol bekin as oyuncusu. oradaki ikinci oyuncu bek bile olmayan, her maç gol yediren ve düzenli olarak cezalı 30 yaşındaki caner. koca takımın iki bekinde oynayan oyuncular bu 3 kişi olamaz yani. sürekliliği ve mücadelesi iyi bir oyuncu şarttı oraya, tr kontenjanından olması da ayrıca iyi oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok win-win takas. BJK Tolgay'ı aramaz, prime dönemini geçti ve üstüne koyamıyor, kafa kafaya da gitmiyor üstüne para alacak. Şener ŞG'nin has adamlarından, takımda bek yedeği yok, asların devamlılığı sıkıntı fizik açısından. Terim'in sezon başında dediği büyükler oyuncu çöplüğü oldu birbirimiz arasında dönelim senaryosu işliyor da yine bize ekmek çıkmadı sjdfjsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size çıkardı da sosyal medyanın gazına geldi yönetim vazgeçti Serdar Aziz işinden, hoca çıkmış istemiyorum diyor zaten oyuncunun hakedilmiş 2m alacağı var + maaşı 2m şu an yazıyor.
Fb gelmiş, alacakları adına size 2 küsür verelim, bonservis almış gibi salın diyor. Yönetim "olmaz üzerine para verin taraftar caz yapıyor" muhabbeti yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şenol Güneş: "Quaresma %90 gitti. Yerine o kalitede kimi alacağız? Quaresma ve Babel'in gidişiyle farklı bir oyun ortaya çıkacak. Daha önceki oyun kötü değildi ama belli bir oyun oynamak zorunda kalıyorduk."



neyse, o kadar mutluyum ki bunun şerefine sövmeyeceğim bugün
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bilic demeyin ya, ŞGden bile kötü hoca.

Hayır o açıklamayı yaparken kimse soramaammış mı "kötü değilde neden 7.siniz o zaman" diye? Madem başka oyun oynayabiliyodun neden oyanamadın bu zamana kadar diye? Belli bir oyun oynamak zorunda bırakan neydi? Sanki babelin yerine ronaldinho geldi de farklı oyun oynamaya başlayacak takım.

Ne işe yarıyo o muhabirler falan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

BJK Tolgay'ı aramaz, prime dönemini geçti ve üstüne koyamıyor,


Şuna katılmıyorum ya. Atiba-Tolgay başladığımız Porto maçında, portoluların herkesin top kullanmasına müsade edip, Tolgay geriye top almaya geldiğinde bazen 1 bazen 2 kişi yaldır yaldır nasıl bastıklarını canlı gözle izledim.
Savunmada nasıl daha iyi durması gerektiğini bu yaştan sonra da öğrenebilir. Atiba da prime dönemini 30dan sonra yaşadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

başka bir oyun ortaya çıkacak dediği de Beşiktaş'ın oynaması gereken pas oyunu olacak sdafa

BJK tarihinin en iyi 3-5 oyunundan birini oynatan adamın kendi oyununa bu kadar yabancılaşması inanılmaz


Tamer Tuna'nın iki şampiyonluğu, bin defa dedim. İkna olmuyorsunuz, eğitilemiyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...