Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

geçen sene zaten kanserin en hızlı yayıldığı sezondu, desen ki iki sene önce, ona bile hayır. kanser orada başladı zaten.

bu borç yükü ve kadroya doldurulan saçma sapan ahmet bulut kontratları yüzünden de öyle feda-vari bir yapılanma olmazsa 3-4 sene maks 3. olur bu takım başka hiçbir yere çıkamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ilk defa bizim taraftarın bu kadar bir olduğunu gördüm, grupların çoğu bile yalamıyor yönetimi pay çıkartırız diye direkt karşılar. Her sövüyor, transferi "hocayı zor durumda bırakmak istiyorlar o yüzden yaptılar" diye istemeyenler bile var aksjdfhasdkjs

Tahminen ilk maçta ıslıklanacak da, her olumsuzlukta daha da üstüne gidilecek. Güzel güzel, bu ortam lazım şuan tam olarak. Daha fazla kaos ve zincirleme başarısızlık gerek en kısa sürede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir olmuş da yanlış yerden bir olmuş sdfsdf saçma sapan muhabbetler yok emek hırsızıdır yok lisanslı ürün almıyorum vs.

bjk'nin asıl sorununun santrafor olmadığı, olsa bile 33 yaşında sakatlığa meyilli, sık ofsayta düşen ve var sisteminde çok düşecek, ileride top tutma yeteneği eldekilerden iyi olmayan bir oyuncunun alınmasının yanlış olduğunda birleşilmesi gerekiyordu.

bu paraya daha iyisi alınamazdı denilebilir evet öyle görünüyor 900k bonservis, 1,5 + 1 yıl 2,2m eur yıllık ücretle ama love'a da öyle deniyordu şimdi elden çıkarılamıyor

sağlıklı kalıp şenor gazı alırsa bu paraya yapılabilecek en iyi transfer ama bunun ihtimali çok düşük maalesef
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu paraya daha iyi 3 forvet alırsın. dünyanın en büyük yalanı.

love için o paralar kabul edilebilirdi çünkü ligin gomis'ten sonraki en formda forveti olarak bjk'ye transfer edilmişti.

burak ayrıldığı takımında önce sürekli sakatlıklar yaşadı, sonra kadro dışı kaldı. kadro dışı kaldığında takımı şampiyonluk yarışına dahil oldu, sürekli artan formu var.

bu adama gidip 8 milyon TL bastılar.

Beyinle açıklanabilecek hiçbir pozitif yanı yok bu transferin.

Menajer ve yöneticilerin paylaşacağı para dışında
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın müzmin sakat olduğu bilgisine nereden ulaştınız? Yarım sezon sakatlık falan diye maça çıkmadı (o kadar süre kaçıran çok futbolcu var tek celsede) o sürede de sezon başından beri yönetimle kavgasından dolayı ne kadarı gerçekten sakatlıktı bilmiyoruz. Bu arada o kavgada da gayet haklı adam, bildiğin parasına çökmeye kalkmış yönetim. Başka futbolculara da aynısını yaptı hatta.

Bir de lütfen paraları çok göstermek için TL'ye çevirme ucuzluğunu siz de yapmayın ya, medya yeterince yapıyor. Futbolun global para birimi Euro. Onun üzerinden konuşmak lazım. İngilizler yine kıllık yapıyor tabii pound üzerinden zorlayıp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...