Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Devre aralarında transfer her zaman 1-2 oyuncu ile kısıtlı olurdu ancak bu sezon farklı bir devre arası transfer politikası izleyeceğiz belli ki. Hem pepe nin ayrılması hem de avrupadan elenmemiz bizim için iyi olmuş olabilir. Sonuçta avrupa da devam etsek bahane olarak alacağımız oyuncuları kayıt ettiremeyeceğiz diyebilirlerdi ve satış yapmak istemeyebilirlerdi diğer oyuncuları. Ancak şimdi avrupa yok ve istediğimiz kadar oyuncu satıp yerine yenilerini alabiliriz. Büyük mali yüklerden kurtulup daha uygun bütçeler ile daha dinamik ve başarıya aç futbolcular gelebilir. Ama @dark ın da sürekli belirttiği üzere bu işi ahmet bulut odaklı yaparsak büyük sıkıntı.

Önümüzdeki maçları kazanıp ligin ilk yarısını 2. Sırada bitirip 4-5 adet sağlam oyuncu alırsak ligin ikinci yarısı farklı olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kovulmak istemiyor, beyinsiz olduğu için kapasitesi bu kadara yetiyor.

Bu adamı yıllardır destekleyenler çeksin çilesini, beni ilgilendirmiyor artık. İzlemeyeceğim de maçı zaten, TS çok rahat farka koşacak.

Son 3 maçı izledim bir bok geçmedi yine elime. Bu sezon komple yaptığım gibi BJK'den uzak duracağım bu hoca kılıklı şeref yoksunu yavşak gidene kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...