Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

bütün takımlar o kadar kötü ki kör dövüşü resmen lig.

bu arada izlemedim maçı, ama gördüğüm quaresma ve vida'sız takım 10 kişi bile daha iyi. zaten quaresma ile takım hep 10 kişi, teşekkürler.

bu beraberlik köylüye en az 3 hafta kazandırmıştır o kötü oldu. bir an önce kovulması gerek şu sezonda şampiyon olamayacak takım yine gs'yi yapacak şampiyon şg kurtaracağız resmen ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam bugün doğru sisteme dönerek maçı aldı değil mi?

bu takımın doğrusunun bu olduğu bir kez daha ortaya çıktı. doğrusunu oynarsa 10 kişi oynarsa bile kolay kolay kimsenin rakip olamayacağı görüldü mü?

ben izlemedim ama öyle diyorlar.

bunu millet 1 senedir her yerde söylüyor mu? söylüyor.

bu adam haftaya yine vida hariç birebir aynı 11 ve oyun sistemi ile çıkacak, quaresma yine yerinde olacak, caner yine orada olacak ve yine leş şekilde başlayıp süründürecek.

bu adam ile bu takımın geleceği yok. daha 8. hafta goygoyu cahil temennisi kusura bakmayın. bu böyle daha 11. hafta, 23. hafta, 33. hafta daha var diye diye gidiyor sezonu 4. bitiriyorsun sonra.

bu takım geçen senede rahat rahat şampiyon olabilirdi elindeki malzeme ile, bu senede şimdiden puan farkını açması gerekiyordu fikstür kolaylığı bakımından. hali ortada. hatalarından ders çıkartabilme veya elindeki malzemeyi yorumlayabilme yetisi olabilen biri değil teknik direktör koltuğundaki varlık.

bu adam bu takımın başında olduğu sürece, daha doğrusu bu yönetim başta olduğu sürece bjk'den bir bok olmaz. ilk üçe girdiği sürece başarılıdır takım bu kişilerle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayın sonuçla bir ilgisi kalmadı artık
caner son 4 maçta 4 gol yedirdi ve bugün kırmızı / penaltı yaptırttı, haftaya yine 11 çıkacak kesin
quaresma geldiğinden beri deplasmanlarda takıma hiçbir şey katmayan bir adam, kenarda ligin en iyi açık alan oyuncularından lens oturuyor öyle, bariz kırmızıya gitmese hayatta çıkarmazdı
forvete love koymuş 1.70'lik adama orta açtırtıyor kanatlardan, defanstan topu ileri diktiriyor love güya indirecek pozisyon yaratacak
duran topları quaresma sahadaysa kesin o kullanıyor değilse caner, ljajic başına bile gelmiyor topun
maçı beraberliğe getiren de love roco değişikliği bu arada 2. bölgeyi tutacağına 5'li defans yaptırdı 3-4 oyuncunun pozisyonuyla oynadı 10dk için anında golü yedi takım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ljajic frikik kullandi.

maca en fazla tesir eden riza'nin anti-futbol sevdasi oldu. penalti oncesi konya'nin birkac net pozisyonu var. sonrasinda her atagi faulle durdurmayi, zamana oynamayi sectiler.

senol atiba-medel basladigina nasil pisman olmussa ljajic'i cagirip iyicene geriye cekti. ljajic etkisizliginin yaninda top kayiplariyla tehlikeye sokuyordu. ne ortasahanin top tasiyamayisi ne de ljajic'in formsuzlugu oguzhan'i oyuna sokturtamadi. dakika 75'i beklemezsen oguzhan'i yeterince cezalandirmis olmuyorsun.

lens harika oynadi. herkes farkinda ki quaresma'nin kart riski olmasa senol'un dk.75'de -belki- yapacagi degisiklik.

10 kisilik mucadele, konya'ya karsi bilenmislik ikinci golu bulunca bir katharsis yaratti ama beraberindeki yanlislar nedeniyle insanin herhangi bir seyi pozitif yorumlayasi kalmiyor. bireysel performanslar dipte. takim savunmasi dipte. hucum dipte.

adriano'dan haber var mi bilmiyorum. cok ozledik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FutStats™
@FutStat
·
1d
Süper Lig'de en çok kilit pas (şut pası) veren oyuncular.

23 Ricardo Quaresma
21 Robinho
21 Lucas Villafanez
19 Edin Visca
19 Emrah Başsan
16 Trezeguet
16 Douglas
16 Caner Erkin
16 Yasin Öztekin
15 Guilherme
15 Oğuzhan Özyakup
15 Ömer Ali Şahiner
15 Serhiy Rybalka


ASduasıhdfuaısdfohasıudfhouıashdfuıhuaıshfapsoufhsauhdfuıhasoıdfhıahdfahsdfoıhauhfdsuıhaouıdfhu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki bu rakami daha etkili kullanmak icin, bu kilit paslardan kac tanesi asiste donusmus ona bakmak lazim. Orada da iki faktor devreye girecek, gelen pasin kalitesi arti pasin ulastigi elemanin sut cekme yetenegi.

Eger ornegin 20 kilit pasi olup sadece 1 asisti varsa bir oyuncunun nedenlerini irdelemek gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@sardalya
Karıştırıyorsun sen. Belhanda asist öncesi asisti yapıyor.

@cici
7 maçta 2 gol 4 asist yapmış. 23 pasın 4ü assiste dönmüş (Bu arada asist krallığında 4 topçu 4er asistle birinciliği paylaşıyor)

Asıl soru bence şu olmalı:
Quaresma mı çizgiye gidip bütün maç orada takılıyor?
ŞG mi Quaresma'ya çizgiye git orada bekle diyor?

Eğer 1.si geçerliyse ŞG Q7'yi niye kesmiyor?
Eğer 2.si geçerliyse ŞG'nin kafası hiç mi çalışmıyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyice basketbola cevirdiniz ya.Futbol skoru az olan bir oyun bu kadar istatistige girince eline bisey cikmiyor. Quaresmanin benim gozumde bir tane sorunu var o da deplasman maclarinda kendisini iyi oynamaya zorlayan bir taraftar kitlesi olmadan iyi yaptigi seyleri de yapamiyor o zaman patates oluyor. Yoksa her daim oyle oynasa lensdir töredir yada x bir kanat oyuncusudur onun tirnagi olamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...