Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

dorukhan gayet iyi görünüyor zaten atiba ile bu yüzden ağırdan alıyorlar sanırım, medel ile değişmeli rahatlıkla süre alır bu sene, necip de var orada zaten
bu sene bir zahmet pasör ve hızlı bir stoper alırlarsa iyi olacak, hatta şenor iki tane ister yüksek ihtimalle 3 stoper gitti sonuçta, fatih de dördüncü olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mitrovic için iyi olmuş, burada kariyeri bok oldu çocuğun tekrar değer göreceği yere gider. Brugge iki seneye zaten kar ederecek satar çok rahat şekilde.

4.5 milyon opsiyonu vardı, öyle almayıp 3.9'a ikna edip aldılar 1 ay sonra.

Tertemiz keriz vurgunu bu arada bu, temiz tokatladılar bizi valla. Paraya bakmıyorum artık, sevdiğim çocuk oradan yol alıp milli takıma tekrar gider sıradaki turnuvada yedek de olsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu takıma sağ bek şart oğlu şart ayrıca, Dorukhan'ın ben de zoraki olarak bayağı süre alacağını düşünmüyorum transfer yapmazsak. Ama böyle kalmaz. Peter Zulj için teklif yaptığımız yazılmış Avusturya'daki olabilir. O gelirse Dorukhan yine maks 5 maç oynar 10'ar dk'dan.

SAĞ BEK ALIN SAĞ

Vida, Negredo, Love gitmeyecekse bu takımın başka bir bölgede transfere ihtiyacı yok kısa vadede. SAĞ BEK ŞART
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vida, negredo ve love gidecek bence, love ve negredo kampta ama hazırlık maçında kadroya bile yazmamış şenor. takım ikinci devre forvertsiz oynadı resmen lel. vida da maksimum ederinde şu an, milli takım maçı olmadan stsl'de oynayarak daha fazla değeri asla olmaz. bizim gibi kanatları defansa yardım etmeyen, stoperleri orta sahaya çıkan takımlar için uygun bir oyuncu değil çünkü.

dorukhan gayet iyi bence valla 6 pozisyonunda, hazırlık maçlarında zerre sırıtmadı ve gayet ileri derin pasları var. 6 numarayı rahat yedekler gibi kampın geri kalanını iyi geçirirse. fatih de keza aynı şekilde hiç de fena pasör değil. asıl alpay çelebi tam sol ayaklı ve hızlı stoper onu entegre etmek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...