Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

3 saat önce, Stringray dedi ki:

harika galibiyet oldu yalnız 

gs’ye de çok yaradı önlerindeki tüm maçları alsalar şampiyonlar 

ama fb tabi ki yarın yenecek sdfssd gs de içeride bizi yener 

üstten gs ya da başağı altımıza alabilsek yeter bu sene ya şl şart

gs yenilirse sezon sonuna kadar geçeriz hatta tt de nile yenebiliriz bu moralle tek şart şaklaban oynamasın caner hata yapmasın

bugün yediğimiz golde yapacağını yaptı caner taçtan yine gol yiyoduk da toparladık. caneri saymassak yine iyidi savunma

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter > BJK haberleri düşmeye başladı.

Prensipte anlaşılmış diyorlar içeriden bazı kaynaklar. Ben kendi arkadaşlarıma yazdım daha net haber alamadım, bir tanesi daha önce görüşüldü şuan bir şey var mı bilmiyorum dedi. 

En güzel hamle olur. Olmayacaksa ve yerli olacak Okan olsun. Ya da risk alıp Guti'yi bırakacağız ama işte o da kapalı kutu. Ben başarılı olabileceğine inanıyorum da inanmakl olmuyor çoğu zaman ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guti'yi başa getireceklerdi zaten Zidane sonrasında. Zidane bırakırken en kıdemli yardımcısıydı ama ona güvenmeyip yerine Lopetegui'yi getirdiler. Bunu o dönem Marca falan da yazdı. Sonra hatta başkanları açıkladı düşünmüştük diye Solari sonrasında. Orada şans bulamayacağına inanıp zaten bizim teklife geliyor yardımcı olarak. Kalsa belki Solari yerine onu koyarlardı. 

Ben Guti'yi halen isterim ama olup olmayacağı belirsiz. Öyle ya da böyle teknik direktörlük geçmişi olmayan bir adam ki güven verse zaten RM bir şekilde tutardı. Zidane'da Guti'nin olduğu konumdayken güvenilerek koltuk ona bırakıldı. 

Ben teknik taktik olarak çok övüldüğünü biliyorum, antremanlarda vs. aşırı saygı duyuluyormuş ve çoğu oyuncunun gelişiminde katkısı çok yüksek deniyor ama işte takımın komple başına geçmek farklı bir mevzu. 

BJK'nin TD konusunda tek atımlığı var, her şeyi daha boka sarmadan güne oynayacak bir adam ki burada ligin kurdu olmuş, ligde bir şekilde başarılı olmayı bilen bir adama gitmek daha az risk almak oluyor ki Hunter burada cidden güzel ihtimal.

Mesela Okan vs. Guti desen ben Guti'yi deneyelim diyebilirim. Okan hocayı aşırı beğeniyorum ve Elazığ'da bize yaşattıkları vs. adama hayranım o dönemden beri ki çalıştırdığı bütün takımlarda yaptıkları ortada ama onu takımın başına getirmek belirli bir maliyet + büyük kulüplerde futbolculuk yapmasına rağmen oyuncu yönetiminde başarısız olabilir. Guti, Zidane'nin altında onu da tecrübe etti ve içeriden geliyor ekstra bir maliyeti olmaycak mesela.

Hunter farklı ama işte. Maliyeti de olsa hele son şampiyon hoca olarak gelecek. Düşük maliyetli adamlarla yaptıkları, istedi mi oyunculara kattıkları değer ortada. CV'si ikisinden de iyi ki BJK'yi tekrar başarıya taşıyabilecek bir adam. Şuan onun beyninde bir "Başakcity ile şampiyon olmalıyım" hedefi var ona takıntısı saçma işler yaptırtıyor ama onu da olursa çok rahat kafa ile gelip burada üstüne koyabilir.

O yüzden Avcı benim gözümde en iyi aday. Olmayacaksa guti kalsın. Guti istenmiyorsa Okan Buruk en iyi aday. Konuşulanlar içinden bunları söylüyorum tabii, hepsiyle de görüşüldü biliyorum. Lucescu yemleyen yöneticiler var, istiyorlar harbi harbi gelmesini de ama onları insandan saymıyorum o yüzdne ciddiye de almıyorum o ismi 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...