Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

qral in tek golu ile kazandik hadi bakem. goztepe az becerikli olsa rahat gol bulurdu ama biz de cok rahat pozisyon harcadik, qral pas organizasyonlarini iyi yapabilse cok rahat gol buluruz maclarda. gerci onu yapabilse city de falan oynardi muhtemelen

offf bu arada ilk zaaaa mi cekeyim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

topçular biliyor şenor gidecek herkes yürüyor sahada, üstüne adriano 5. dakika çıktıktan sonra ilk devre boyunca saçma sapan 4-5 diziliş denedi gol yememesi mucizeydi takımın resmen

ikinci devre 3-4-3’e döndü en azından vasat üzerine çıktı takım, kesin guti diretmiştir onu da, yine de kılpayı kazandık qral sağolsun ronaldo kafası vurdu

bu arada medel tam üçlü defans adamı bu diziliş devam etse keşke ama imkansız 

Stringray tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 11.03.2019 at 08:27, Cthulhu dedi ki:

ahahha

2 gol atınca seversiniz diyince ABİİ HIRSIZ YA ABİİ BIRAK YAAA diyordunuz hepiniz dfs

 Hala diyoruz.

Dün de yeni açık üst taraf, golden sonra emek hırsızı diye bagırdık. Arada yuhlandık ıslıklandık ama devam ettik. Hatta bi ara 3, 4 sıra aşagıdaki bi beyefendi nazikçe o şekilde bagrmamamız ricasında bulundu ama "size mi soracagız" dedik ve beyefendi da fazla üstelemedi. Hem hırsız forvete hem de hırsız başkana mesajlarımızı ilettik.

Senin anlayacagın, duruşumuz net.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 17.03.2019 at 20:10, arcane dedi ki:

3'luye yardimcilariyla birlikte karar verdigini soylediler. o da yardimcilardan biri onerdi demek herhalde. medel solda kus ucurtmadi. bu kadroyla her mac denenecek is degil ama medel sahadayken adriano sakatlanirsa (yani her mac sdfg) tekrar denenmeli.

Yeni gördüm.

 

Medel kariyerinin en başarılı dönemlerini hep üçlü savunmanın solunda geçirdi. Şili milli takımında ilk fark eden mevkiiyi ve oynatan da Bielsa'ydı. Inter'de de üçlü oynanılan dönemde parladı, dörtlüye dönülünce teneke bağlanıp kovulacak adama dönüştü.

Medel'i dörtlünün stoperi olarak alıp, olmadığını görünce ortaya evirip, orada da modern olmayan oyun tarzı yüzünden tutmadığını görüp bunu denemesi kaç ay sürdü.

Ki Medel'i böyle kullandırtan da Guti'dir yine kesin, gerçi Guti olmasına gerek yok az takip eden bu adamın kariyerini zaten üçlüde denerdi çoktan ve ona göre sistem yazardı.

 

Ben 2 senedir diyorum, üçlü için müthiş bir kadrosu var BJK'nin ve ligi sürklese edebilirdi 2-3 düzgün transfer ile ama onun yerine halimiz ortada... O kadroda eridi gitti. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Stringray dedi ki:

yeni başkan geliyor galiba, anç harika olur.

fiko'yu da tff başkanlığına göndeririz.

bu arada gazetelerde guti denenecek haberleri var, geç bile kalındı, şenor kovulmuyorsa en azından elini eteğini çekmeli bu işlerden guti yürütsün sezon sonuna kadar

 

 D2I2GncWoAErPTq.jpg

Guti yapar bence bu isi. Genclere bir sans verilsin artik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakika önce, khalad dedi ki:

en son sakatlandığı pozisyon çok kötü ama ya tam form tutuyordu adam ayağını kırmaya girdi hangi maç şu an hatırlamıyorum gerçi

adam sakatlığım geçti, kadro dışı bırakılşdım dedi. Sert fauldü gerçekten de 2 haftaya falan iyileşti adam normal bi şekilde.

 

Hayır benim anlamadığım o maça neden ilk 11 başladı.  Ve o maç sakatlanana kadar da harika oynadı. Kadro dışı kalma sebebi ne, açıklanmıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alacakları var işte istediği için kadro dışı, Tolgay'a da aynısını yaptılar. 

Taraftarın zaten sevmediği ve aşırı şans tanınmasına rağmen sürekli sıçmasından dolayı orada olay halı altına itildi, taraftar benimsemedi falan ama Gökhan'da öyle değil. Hem seviliyor hem de insanlar şans tanınmadığının farkında. Gökhan'ı görmek istiyorlar, gördüklerinde de öyle ya da böyle katkı yaptığını çoğu kişi görüyor.

Ateşi birinin yakması gerekiyordu. Oğuzhan'da mesela çok geç kalmıştı, itibari falan bitirildi hep o da olmazdı. 

Gökhan çok doğru adam, umarım bunların sonunu getirir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...