Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

3 saat önce, Cthulhu said:

ahahha

2 gol atınca seversiniz diyince ABİİ HIRSIZ YA ABİİ BIRAK YAAA diyordunuz hepiniz dfs

Halen hırsız, halen karaktersiz, o yüzden nötr'den öteye geçmez benim gözümde.

ama yavşak oynamaya gelmiş. ts'deki veya son dönem gs'deki halinden zerre eser yok. aşırı faydalı. böyle oynayacaksa kalsın yani, laf etmek saçma en azından performans kısmından dolayı. 

zaten çoğu kişi karakterinden ötürü karşıydı ve halen laf ediyor. performans kısmı da aşırı kötüydü işte ama orasından yana sıkıntı çıkmayınca insanların transfere karşı nötr olması hatta çoğu kişinin desteklemeye başlaması doğal.

olay gol atıp atmaması değil bir de, pozisyon üretiyor artık. ayağına beklemiyor, koşuyor, presliyor, top kapıyor, atak başlatıyor vs... hani gol atamadığı maçlarda da adam çok etkili. 

hamsi yüzünden oynuyorsa bu sezon takıma kattığı tek şey, seneye de böyle devam eder umarım. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi lan gömülü tweet, oha. 

Bu arada paraların verilmediği bayağıdır bilinen bir şeydi, bilinen dediğim en azından içeride tanıdığı olanlar hatta birkaç bağımsız haberci vs. hep diyordu. Hatta murat özen 3 hafta önce dedi dayanamayıp artık sorunlar baş gösterecek ödemelerle ilgili diye de adamı hain, fikret'e düşman falan diye üstüne gittiler. 


al işte yani millet dayanamıyor.

bir de hoca kılıklı adam gidip oyuncuları da medya ve taraftar önüne atınca kasten söylemleri ile ayaklanırlar artık. bunlar daha başlangıç. menemenden kötü olacak bu takım. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samet veya bilic donemi, cebi'nin odeyip kaldirttigi haciz gokhan tore'nin maasi kaynakliydi diye hatirliyorum. oradan bir butthurt olmama imkani yok. bilinmeyen nedenlerden dolayi senol'un hicbir sekilde oynatasi yoktu. daha iyi olmasi lazim diyip cikti isin icinden. senol oynatmayinca yonetim de gozden cikarmistir. sozlesmesi sezon sonu bitiyor.

bu sezon ilk 11 oyuncusu olamayacak bile olsa en azindan lens'in kotu oynadigi maclarda alternatifimiz olurdu. ljajic kesinlikle daha once acilirdi. hem parasini vermis olacagiz hem de hicbir sekilde faydalanamadik. kek

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

töre'nin sözleşmesi bitiyor sezon sonu, fiko kalırsa zaten uzatmaz imkanı yok, kalmasa bile adam 2 senedir maça çıkmıyor galiba bir şeye alternatif olabilme durumu yok şu an

o değil de büyük ihtimal transfer yasağı geliyor ts gibi, böyle bir durum olursa fiko net şekilde gider, bir şekilde fabri ve kagawa alınsa bari lel

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...