Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

caner'i sırf orta yapması için oynatıyor saçma sapan bir olay, modern futbolda sol açık böyle bir şey yapmıyor artık. son maçta berbat oynadı zaten o yüzden bu maça koymaz herhalde. kaç haftadır şu son cümleyi kuruyorum gerçi sürekli bir yere caner'i koyup duruyor şenor.

kagawa imkansız mesela sol açıkta çünkü fiziksel durumunun iyi olduğunu hiç sanmıyorum, sakatlığı olmasa bile temposu çok düşüktür, şu an on numara hariç oynayabileceği bir yer yok takımda, dakikalarını da yavaş yavaş artırır ancak. bu hafta içeride 60'dan sonra girer diye tahmin ediyorum. ha iyi durumda olsa mesela seneye kalsa merkez orta saha, kanatlar ve on numarada oynar kagawa.

genel olarak takımın selameti için şaklaban ve caner'den acil kurtulunması gerekiyor. caner yine içerideki maçlarda oynatılır, sıkışan maçları çözebilir, gaza getirir etrafını vs. de şaklaban tam bir kara delik, kesinlikle kadroya alınmaması gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

krala bak hemen iyi oyuncuları arkasına dizmiş beni şaklabanlarla muhatap etmeyin demiş şimdi sevdim kendisini işte


Hazır şaklabana destek azalmışken, tribünler bölünmüşken, hırsız da bu ayrışmadan kendine alan yaratma peşinde, akepeden milletvekili de olur bu performasnla..

Hırsızın da, şaklabanın da, laz mafyasının da defolup gittiği günleri göreceğiz, kaçan sıvacı tayfalarının yüzlerini görücem o gün ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Köybaşı o kadar kötü bir adam ki zamanında milli takımda sırf Köybaşı oynamasın diye Sabri'nin sol beke konulup sol bek oynamışlığı var. Sabri'den bahsediyoruz, üstüne bir de sol bek diyoruz.


Sabri hepsinden iyi futbolcu bence. Ama Sabri nin solkanat performansı köybaşı kadar değil. Gs lobisinden kendine yer buldu, nasılsa hepsi birbirinden kötü kimse ses edemez dediler. Objektif gözle bakarsanız Caner daha kötü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...