Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Odyssey


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...

Oyun genel olarak kolay ama yeni başladıysan ve hard oynuyorsan düz askerlerin iki vuruşta yok olmaması lazım. Zorluk arttırmak gereksiz vakit kaybı bence. Düşmanlar daha zeki olmuyor, sadece sayıları+canları+verdikleri hasar artıyor. Sayılarının artması=Vakit kaybı, Canlarının artması=Vakit kaybı, Verdikleri hasar=hasar verebiliyorlarsa zaten bi gariplik var. Umarım abuk subuk buglara denk gelmeden keyifle oynarsın da tek derdin bu olur :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

ya 2 saattir benchmark, options deneyip google karıştırıyorum ama çözemedim bir türlü. oyun bulamaç gibi görünüyor %100 resolution scale ile, ancak %200 ile gerçek çözünürlükte oynuyormuşum gibi. ama o zaman da fps çakılıyor. hele uzaktaki görüntüler böyle bir acayip 1980 model güvenlik kamerasıyla çekilmiş gibi. reshade filan demişler de hani preset profil bunu çözüyor bulamadım. bir tavsiyeniz var mı bu konuda, başlıkta konuşulmamış hiç.

çok acayip yani, hem piksellenmiş hem de bulanık. nvidiacılar mfaa kapayınca düzelmiş ama ben amd ayarlarında bulamadım onu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Odyssey de Origin gibi epey emek gerektiren bir oyun PC'de kısmen daha stabil performans almak için.

Nvidia'nın bir tane programı var, profil vs. ayarlayabiliyorsun her oyun için ayrı ayrı. Oradan ayar çekmek zorundasın. Guide'ları oluyor genelde Steam'de, eğer onu yapmazsan o bulamaç gibi görünüyor hissi asla geçmeyecektir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Virus locked ve unlocked this konu
×
×
  • Yeni Oluştur...