Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76


Caladorn

Öne çıkan mesajlar

spompas anlatmış çoğu şeyi zaten ama:

çıktığın vault ebediyen kapalı. üstündekileri satabilirsin vendorlara ama cidden 3-5 kuruş gelir. grape mentats ve satış perkiyle filan ancak elle tutulur para geliyor. başlarda radaway dışında opsiyon yok ama ileride çıkacak günışığında radyasyon azaltan perke ve can dolduran perke birer tane verirsen çoğu combata full hp başlarsın. ben onları aldıktan sonra radawayle nuke zone hariç, stimle de daily ops ve endgame bosslar hariç işim bitti şahsen. onbinlerce satmışımdır vendora herhalde, en büyük gelirim oydu hatta. seyreltip ilaç satmak.

yemek ve su artık elzem değil, eskiden aç susuz kalınınca ölünebiliyordu. 2 yıl çok ağladılar kaldırıldı. takma kafana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

Creation Kit'i season pass e dahil etmediler diye class action law suit geliyormuş, hatta iddaya göre microsoft satışı sırf bu yüzden gerçekleşmiş.

https://venturebeat.com/2021/02/23/bethesda-faces-broad-class-action-lawsuit-over-fallout-4-dlc-as-microsoft-takeover-looms/

Ben anlamadım şimdi, bu herifler gerçekten bi season pass satıp, sonra üstüne creation kit diye modding tool çıkarıp kendi yaptıkları "modları" bunlar DLC değil de paid mod diyerek season pass e dahil etmeden mi satmışlar? İDŞHİŞSFİ ciddi mi olm bu olay?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fo4 başlığı bu değil.

dava da bayağı uyduruktan hayali bir iddia, “biz öyle hissetmedik” diye dava gerekçesi sunmuşlar lmao. her yıl ayrı season pass çıkarılan oyunların olduğu bir devirde bayağı utanmazca bir anlaşmayla köşeyi dönme arayışı.

Alıntı

Jacob Devine’s father, Trevor Devine, is a former Marine. He encouraged his son to seek redress and was also disappointed when the company didn’t step up.

“oğlum devlet 20k km ötede kolumu bacağımı bırakınca birşey vermedi bari sen birilerini söğüşle”

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bethesda diyor ki creation kit DLC değil. Müşteriler de diyor ki:

B1m3vAz.png

 

Alıntı

While ZeniMax’s founder was a lawyer — the recently deceased Robert Altman — and was known for being litigious (ask former Oculus chief technology officer John Carmack), attorneys in the class-action say that they are shocked at some of the legal mistakes that Bethesda has made in the case involving the downloadable content (DLC) for Fallout 4.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam’de base oyun olmayan herşey dlc kategorisi altına konuyor, 2021 yılında şunu ciddi ciddi belirtmek gerektiğine inanamıyorum hele hele bu forumda. expansion pack de dlc altında, microtransaction da dlc altında. müşteri filan değil adam iştw yazıda sonda belirtildiği gibi settlement handout peşinde koşan biri. oyuncuların oyuna verdiği paralarla bedava yaşamak isteyen bir uyanık.

aldığın out of context yazının devamı “eulayı diğer şirketler gibi kurşun geçirmez yapmamışlar” diyor o hata olarak. yani oyunlarda gitgide daha da saçmasapan kısıtlayıcı eulalar istiyorsanız bu davayı destekleyebilirsiniz arkadaşlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Fallout76_2021_Roadmap_Full-EN.jpg

power armor'ın kıymet kazanması bakımından olumlu ama legendary'lerinin oyunun dengelerini bozması açısından olumsuz, keşke bütün legendary'ler kalksa bunun yerine. ? magic item nereye girdiyse bozuyor işi. special loadout'ları sonbaharda yapamadılar, bu sefer nihayet olur umarım.

76_SPECIALLoadouts_1920.jpg

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
On 02.07.2020 at 21:37, Sam dedi ki:

dizi herhalde, hep aklımdan geçerdi bir gün filmi çekilir diye ama düzgün yapması da kolay değil. hadi bakalım hayırlısı.

Bu konuda bir gelisme var mi? Dizi vs olarak? Gerci mevcut amerikan dizileri, 5dk oturup birer kahve icseler herseyi cozebilecek, ufacik seylerden birbirini yanlis anlayan ergenlerin ya da karakterlerin sezon sonuna kadar karsilikli yamuk yapmasindan ve bir iyi tarafa bir kotu tarafa gecmesinden oteye gidemedigi icin izlenmez muhtemelen. 

Turk dizilerine laf ederdim, son 10 yilin amerikan uretimleri de ayni oldu.

Namessar tarafından düzenlendi
imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

oyun iyi de optimizasyonu niye bu kadar kötü yaw. bunu düzeltmenin yollarını arıyorum ama bulamadım.

i7 8700, rtx 3070'le 70 fps'yi geçemedim. hele şu overseerin okulunun oldugu şehire gittim dün 50'yi geçemiyorum. 70 dediğim de sürekli bi spike var.  spike olmasa 70 gayet yeterli ama kafayı çevirince bi 50ye düşüyor anlığına illa ki.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o dediğin mekana göre ağırlaşma fo4’te boston’da oluyordu işte gene içiçe şehir gibi mekanlarda olabiliyor ama beni scorchbeast queen’de iki düzine insan dışında üzen bir yavaşlama olmadı hani. diğer bazı motorlar kadar verimli değil ama bence de.

şu loadout meselesi ücretsiz respec bakımından iyi ama esas istenen olayı karşılamıyor, adamlar tuttular basidi değil daha zorunu verdiler. gene dungeon ortasında elle scrapper filan değiştirmek gerekiyor. üçüncü slot da olsaymış bari.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

önümüzdeki 4 gün atomic shop'ta fallout first trial veriyorlar. önceden oynamış, ara vermiş sonra dönmeyi düşünen varsa bütün scrap'ini scrapbox'a koysun, abonelik bitince yeni scrap eklenemese bile eskiden konmuş içindeki scrap kullanılabiliyor. 1200/1200'den 300/1200'e düşecek kadar yer açıldı stash'te. bilginize.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

yeni sezon ödülü, ben de beğenmedim de işte martin mystere benzeri temalı bir sezonda yunusların örgütünün PA'sı. geçen sezon gi joe benzeri temalıydı, onun armoru çok daha iyiydi. öte yandan oyunda bunlar yokmuş gibi "back then" demeyelim çünkü koyduğunun benzeri de geçen aylarda eklendi. ?

g6srgggwemj41.jpg?width=640&crop=smart&a

hatta fo2 enclave zırhı da var:

Fallout_76_X-01_standard_power_armor_fro

adamlar eski düzgün zırhların hepsini koydular çoktan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...