Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76


Caladorn

Öne çıkan mesajlar

tabanca şu oyunda kimsenin kullanmadığı tek silah ağacı, 50 cal ise oyundaki en iyi fiyat/performansa sahip heavy gun. daha güçlüleri var ama ammosu kolay, spin up yok vs.

free trial var şu anda zaten, double xp de yaptılar 18'ine dek.

ayrıca 2020 roadmap yayınlandı bugün:

F76_2020_Roadmap_in-body.png

şu perk loadoutları keşke şimdiye dek gelseydi, en kasınç şey oyundaki weight management ile beraber. ama iyi görünüyor roadmap, division2'deki gibi bir sezon sistemi de olacak görünüşe göre. bos'un da geri dönecek olmasına sevindim.

öte yandan wastelanders gayet iyi olmuş, keşke oyun öyle çıksaydı en başta. yalnız t-65 tasarımını iyi tutturamamışlar ya maalesef. en güçlü zırh olduğu halde enclave pa'yı bırakıp giyesim yok hiç, toplaması çok uzun sürecek o ayrı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun eksik çıktı ama yamalarla verilen destek çok iyi. microtransaction için premium currency de in-game kazanılabiliyor devamlı, genelde benzer oyunda yapılamayan birşey mesela. bethesda hesabımda 25$'lık currency kaldı diye üzülüyordum ama bunda iki haftada gene topladım bir o kadar daha. gene repair kit satılıyor diye burada tantana olmuştu, aynıları endgame boss'tan düşüyor, kullanmıyorum zaten stash'e koyuyorum nasılsa silahları ömürleri perkle destekleyince herşeye yetiyor. sadece endgame boss'a düşük durability ile girdiğimde kırıldı, repair kit de ondan düşüyor zaten bol bol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

işte bu yılki son free content, steel dawn güncellemesi ile BoS geri döndü. onlara quest serisi eklemişler. henüz oynamadım çünkü sezon ödüllerini yeni bitirmiştim, gelecek sezon başlayınca yaparım hepsini.

geçen ayki yamayla da moblara lvl scaling gelince zaten oyunun dengeleri çok daha düzgün bir hale gelmişti, TTK'lar instant yerine 1-2sn filan oldu en azından bütün haritada, daha keyifli combat bence. nerede hangi event veya quest yapılırsa yapılsın uniform challenge. önceden endgame mekanı olmayan yerlerde gözle bakınca ölüyordu moblar.

neyse kısacası oynanır bence, oyun sadece iyiye doğru gitti bütün yamalarla. oyunu kötüleştiren yama yapmadılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte o genel yaklaşım burada doğru değildi çünkü oyunun endgame durumunda event'e gidiyordunuz, siz ateş edemeden ölüyordu herşey. ne ödül, ne xp, ne eğlence yoktu şayet endgame'deki sayılı event'ten biri değilse. scaling sayesinde ateş edip dmg verebilme ve kazanca ortak olabilme şansınız oluyor. %20 hp ile gezen glass cannon buildler hariç herkese yaradı bu değişiklik.

mesela division 2'de tam tersi durum, orada da şarjör boşalt boşalt ölmüyor moblar endgame'de. burada siz ateşe basamadan ölüyordu, şimdi zamanınız oluyor. ödüller bir yana "combat giremiyorsam niye oynuyorum ki" dedirtmiyor. ayrıca haritanın her yerinde challenge var, sadece beşte birinde değil. varyasyon yapabiliyorsunuz endgame'de.

"yaa vurdum vurdum ölmedi" diye bir durum yok moblarda yine de, 0.1sn'de ölen mob şimdi 1sn'de ölüyor.

oyunun başından beri yapılan en iyi değişiklik kesinlikle. oyundaki tek büyük sorundu.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu oynuyorum arkadaşları da çağırdım, sardı aslında. casual oyuncuyum çok da bilmioyrum mmo vs ama combat zevkli bence baltayla dalmak pistol+shotgun zaten fps gibi sıkıyorum kafaya falan. Genel atmosfer baya iyi, zaten fallout. Yanlız kendi evimizi ocağımızı falan kurabiliyor muyuz? yani open world bir tarzı var değil mi oyunun daha o kısımları pek anlayamadım. Bir de level 4 oldum kimlikte 1 yazıyor hala? böyle cantina falan yok mu milletle takıldığımız falan

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mmo değil zaten, sunucular o kadar kalabalık tutulmuyor bilerek. public event'te filan görülüyor en çok oyuncular zaten. o yüzden öyle hub gibi bir mekan yok. ev yapabiliyorsunuz, vendor koyabiliyorsunuz hatta stash'teki eşyaları satışa koymak için. oyun open world tamamen, main story questline var oyundaki alanları sırayla gezdiren işte. onun dışında faction'lar ve onların quest line'ları da var. o kimlik dediğin screenshot'tır. oyun aldığın screenshot'ları loading screen olarak kullanıyor. gezdikçe güzel sahneleri almak hoş oluyor, şu anda 2018'de neler yapmışım filan onları görmek eğlenceli mekan yüklerken.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bazı şeyleri çözemedim. Şimdi bir ton şey topladım bunları bi yere satamıycak mıyız? 3-5 kuruş kazanırdık. Yemek bulamıyorum doğru dürüst, herhangi bişey craftlayamadım bir ton şey istiyor hiç biri bende yok o kadar loot a ragmen. Çıktığımız vault a geri giremiyor muyuz bir süre, duş alsak radyasyondan temizlesek. yollarda it gibi oldum yatacak yer bulamadım ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son guncelleme ile yemek ihtiyaci negatif buff olmaktan cikti, eskiden hep birsey tuketmek gerekiyordu su ve yemek gibi.

hatta bazi bufflar su yemek ihtiyacini arttiriyor buda ansizin acikip staminan cap leniyor. du

yemek sadece pozitif buff icin kullaniliyor artik

atiyorum extrastamina regen gibi.

 

satabilecegin esya 2 tur diyeyim

yildizli olan itemlari satabilecegin vendor ayri. onlari bilet gibi birseye cevirip random properties olan silah randomladigin vendor.

digeri ise bir cok scrap materyal disindakileri Railroad station lardaki vendorlarda bulabilirsin.

haritayi acinca herhangi tren rayini takip edersen tren istasyonu gorebilirsin ve bunlarin bir cogunda vendor mevcut.

 

gunluk vendora satis limiti 1500 para, legendery ticket ise 150 olmasi lazim

22 saat te refresleniyor diye biliyorum ama bende cok noob um pek emin degilim.

oyun update ustune aupdate gormus. bazen sorunun cevabini internetten bulamiyorsun oynadikca ogreniyorsun

bir bakmissin hersey yanlis yeni karakter acip daha planli ilerliyorsun

 

ben cok zevkle oynuyorum acikcasi

bu kadar bozuk bu kadar rezalet mekaniklerin duzeltilmeye calisilmasi oyunu iyi yapmis olmayabilir

ama fallout evrenini yasattigini soyleyebilirim.

tabiki o bu su olsa yada olmasa daha iyi veya kotu olabilirdi. ama sirf adamlarin yarattigi evren, hikaye, anlatim, absurtluk bence gayet keyifli

indirimde alinmasi lazim benim gozumde.

hemde crossplatform

amerikada baya baya komunitesi mevcut

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...