Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76


Caladorn

Öne çıkan mesajlar

stormeagle said:

bunlar sıcak paraya sıkıştı muhtemelen, bir şey sürelim piyasaya .exe si olan, sırf markadan ötürü bir şeyler toplarız elbet falan dediler galiba

ama beta test yaptırmasalar daha çok para kazanırlardı. ilk oynayan youtuberlar falan leş dediler zaten.

adamlar hala skyrim satiyor. derin dondurucuda oynanacak goty edisyon falan cikaracaklar hatta. sakir sakir cash akiyordur adamlara.

para yonunden sikinti degil de acgozluluk deniyor bu yapilana. adamlar fo4'un icine bedava konsa eh denebilecek multiplayer modunu standalone 60 dolara cikarip bug crash icinde yuzduruyorlar utanmadan, datalari leak etmisler cok mu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani harbi tiksindiriyorsunuz bazen kendinizden, safa yatmayın bari, sahiplenin yazdığınızı.
Redeagle said:

Gidip marriott'a bok atmadan bethestayı kötülemeye çalıştığınız için kendinizden utanmalısınız.

axedice said:

Gold karşime katılıyorum, gelmiş burda bethesdayla dalga geçiyorsunuz ama kimse kingmakerın buglarından bahsetmiyor. Ne olmuş yani altyapıyı kuramayıp tüm bilgilerinizi kaptırdılarsa? Troika olsa daha iyi yapacaktı sanki.

Celtics said:

bilgilerin sızmasına iyi de diyemem kötü de diyemem. her firmada olan şeyler. abartmayın.

goldbären said:

ne var yani her firma leak ediyor. sony de etti, microsoft da etti, çok güvendiğiniz actibliz de etti steam de etti. cdpr ettiğinde de böyle diyebilecek misiniz merak ediyorum. hem önemli bir bilgi de yok her yere veriyoruz bunları zaten lol.

strawman değil de ne yani bunlar peki? sonra "kimsenin senle sorunu yok, oyuna konuşuyoruz biz".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

marriott'u yazmamdan önce onlar.

"oh iyi yapmışlar çaldırmışlar" demiyorum elbette ki, kötü bir olay da yıllardır kaç tane şirket çaldırıyor bunları, ilk de değil son da değil. ben birşey yazmamışken neden şirket bunları çaldırınca benim arkamdan tencere tava çalınıyor sen onu anlat.

ben birşey yazmıyorken de bana sataşmadan birşey yazılamıyor her nasılsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olm konuda "Bethesta böyle sıçmış olabilir ama başka şirketlerde başka sıçıyor onlara niye laf etmiyorsunuz" gibi akp seçmeni argümanları döküp duruyorsun. Dalganın konusu bu.

Ben son SW filmini beğendim. Ama gidip de "Star Trek de şöyle sıçmıştı o konuda niye bok atmadınız" gibi bir şey yazsam 100 sayfa ağzıma sıçılacaktı sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte bak bu yaptığın textbook strawman. benim uzun uzadıya anlatıp da senin anlamadığın şey, endüstrideki başka pisliklere "pislik yapılınca eleştiririz, düsturumuz bu" diyenlerin sırtını çevirmesine işaret ettim. ikiyüzlülüğü ifşa ettim. kimse çıkıp "banane arkadaş sektörde ne oluyorsa, beni sadece bu şirket/oyun ilgilendiriyor" dedi mi? demedi, o kisveyi de bırakmak istemedi kimse.

şimdi gelip de o mevzuyu "marriott'u konuşun önce"ye bağlamak işte eblekçe yapılan bir strawman. hayır marriott konuşmanıza gerek yok ama bu hackler sağda solda spontane oluyor. şirketin hatası da elbette var ama ben bu yıl kaç tane "çaldırdık şifreni, şifreni değiştir" maili aldım yani. en son sony hacklendiğinde şaşırmıştım, şahsen şaşırmıyorum artık.

çok da araştırmadım konuyu, bethesda'nın hatası varsa onlara da yuh. hergün küfrediyorum zaten fo76 oynarken adamlara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...