Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76


Caladorn

Öne çıkan mesajlar

çok konuşulur, çok gömülür de haksız çıkarsam o zaman "eyvallah cidden sonuna kadar samimiymişsiniz, helal olsun, kusura bakmayın" derim. şu ana kadar atılan mesajlarda "gta5o da öyleydi yani ne olacak" gibi bir yönelim olmuş henüz. fo76 oynamadığım zamanlarda takipçisiyim, bakalım nolacak. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RDR2o nun P2W olması niye şaşırtıcı ki?

GTA Online da P2W, Rockstar oyunları böyle Shark cardlardan adamlar para manyağı oldu

Sam senin yaptığının gavurların verdiği çok güzel bir adı var

Whataboutism

said:
Whataboutism gives a clue to its meaning in its name. It is not merely the changing of a subject ("What about the economy?") to deflect away from an earlier subject as a political strategy; it’s essentially a reversal of accusation, arguing that an opponent is guilty of an offense just as egregious or worse than what the original party was accused of doing, however unconnected the offenses may be.

The tactic behind whataboutism has been around for a long time. Rhetoricians generally consider it to be a form of tu quoque, which means "you too" in Latin and involves charging your accuser with whatever it is you've just been accused of rather than refuting the truth of the accusation made against you. Tu quoque is considered to be a logical fallacy, because whether or not the original accuser is likewise guilty of an offense has no bearing on the truth value of the original accusation.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kanuni sana ne oluyor durduk yerde şimdi? konuyla ilgili tek cümlen yok, gelip gidip bana birşey yazıyorsun da anlamadım nedir sorunun?

hayır rahatsız oluyorsan her zaman okumama gibi bir şansın var, ben sana da birşey yazmıyorum. birşey tartışmış da değiliz. geçen sayfada görmezden geldim de ısrara neden devam madem?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sanane değil de bana yönelik bir eleştirin varsa o nedir yani? susmuyorsun demişsin başka birşey göremedim. okuyorsan beni şaşırtmamalı pek kolay susmamam, hoş gerçi bu da gtao-rdr2o argümanı gibi oldu.

o zaman şöyle diyeyim, tartışmada azınlığa düşünce susmak mı çözümdür? dün fizban da benzer birşey dedi de, o yöntemi zaten türkiye’de gerçek hayatta uyguluyoruz, burada da öyle takılacaksak yazık olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuda bos yere ustune alindigini dusunuyorum, sanki tum forum sana karsiymis gibi dusunuyorsun ya da bana oyle geliyor. Oyunu sevdiysen de sevmediysen de inan burada kimsenin umrunda degil. Sam sevmis e iyi ben de severim , sevmemis bende sevmem diyen tek bir kisi yok aramizda.

Bos yere sinir yapip tukettin kendini be adamim 🤣🤣🤣
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya beni esas dellendiren şu oyunun 5000 mermi yaktıktan sonra queen ölmek üzereyken (öncesinde yarı hpden fullenip) kitlenip kapanması, servera geri dönememek. cidden beyinsizlik eseri düşülen sunucuya hemen geri girememek. şu başlık tartışmaları şu oyunun derdinin yanında hiç bile kalır ya merak etme kanuni. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şirket kollayanların maskelerini düşürme aracın Rockstar ın online modları

Bu forumda kimsenin GTA ya da RDR2 yi online modları için aldığını sevdiğini ya da oynadığını zannetmiyorum. 3-4 cool kid vardı haydin heist e diye gezen onlar da baydı bir süre sonra

Ama işte unconnected offenses diyor ya, GTA Online ın P2W olmasının F76 ya yönelik eleştiriler ile hiç bir alakası yok. Bu bir savunma değil. Başkaları da sıvıyorla olmuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

DEFENDERS OF THE GAMINDUSTRY


Asd titleımızı beğendim. Bi dk şimdi bi konsol oyununu (hem de ana öğesi olmadığı halde) multiplayerda p2w var diye eleştirmediğimizden fallout 76nın, fallout3ün 4ün boktanlıklarını falan görmezden mi gelmemiz lazım?

Ya HAHAHAH HA-di ordan. Kibarca.

Badhesda dininin yeni kilisesi ve pastör sam

https://cdn-images-1.medium.com/max/1600/1*Sefd7ki3Qe81N4ZvSrTBIA.png


said:
Judge not, that you be not judged. For with the judgment you pronounce you will be judged, and with the measure you use it will be measured to you. Why do you see the speck that is in your brother’s eye, but do not notice the log that is in your own eye? Or how can you say to your brother, ‘Let me take the speck out of your eye,’ when there is the log in your own eye? You hypocrite, first take the log out of your own eye, and then you will see clearly to take the speck out of your brother’s eye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...