Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76


Caladorn

Öne çıkan mesajlar

Firmalar (büyük küçük fark etmez) baktılar ne rezillik çıkarsa çıksın satıyorlar oyunları, e o zaman sallamamaya başladılar bence.

Her sene en az 5-6 büyük rezillik göüryoruz da ne olur?
Hiçbir şey.

Activision, EA, Bethesta filan zaten bunu alışkanlık haline getirmişti de bu sene Blizzard'ın da sürüye katılması kötü oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rmah efsane diabolic (pun intended) bir sistemdi, neyse ki o şer başka oyunlarda kullanılmadı. rmah p2w microtransaction'tan daha az şeytani bir sistem değil, rmah da p2w ve ödenecek bedelin tavanı yok, şirket rng ile gelen in-game loottan komisyon kesince daha iyi olmuyor kendi ürettiği yeni içeriği satmasından. onun dışında oyunun ilk çıkışında zorluk ayarı ve loot sistemi tam komediydi, sonra bir ara düzelttiler ama gene başka şeyleri bozdular bu sefer, başlığında anlattım zaten.

fo76 d3 kadar şeytani bir oyun değil en azından, ne kozmetik lazımsa "kill 10 molerats/level up/take a photo while drunk" tarzı dailyler 1-2 hafta yapılıp alınabiliyor.

https://www.geek.com/games/how-one-diablo-3-player-pulled-in-130000-from-the-real-money-auction-house-1601959/

"gaming için kozmetik microdan daha iyi rmah" diyecek insan yoktur umarım burada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

arcane said:

diablo 3 iyi release mi?


server sorunları dışında iyiydi.

rmah kişiye göre değiştir, biri iyi biri kötü der kimsenin zevkine kimse karışamaz.



Ben karışırım, sizin RMAHınız yüzünden bizim loot sistemimizin içine edildi saçma salak itemlar düşürüldü ki özellikle real money trade dönsün. RoSla bunu düzeltme yolunda giderlerken sonrasında iyice saçmaladılar oyun o kadar baydı ki daha akıcı gameplaye rağmen path of exile'ın rakibi bile olmaktan çıktı.

RMT, lootbox ve benzerleri P2W sağlıyorsa istisnasız o oyunun içine ediyor, aksine tek bi örnek bile çıkmadı şimdiye kadar. Çıkamaz da, eşyanın tabiatına aykırı. O yüzden her koşul ve şartta P2W'e karşı durmak gerekiyor, tıpkı kalitesiz oyunlara karşı durulduğu gibi. Bak fallout 3ü 4ü beğendiniz yeaa nolcak yeaaa diye alıp oynadınız alın sonucu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...