Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [18/19]


Raylen

Öne çıkan mesajlar

O kadro baya zayıftı, ciddi başarıydı son haftada kaçan şampiyonluk. Ama onun ötesinde Liverpool 08/09'da bir kez daha şampiyonluğa yaklaşmıştı; o sezon resmen en çok hakettikleri dönemdi. CL'de Real'e 4, ligde Manu'ya deplasmanda 4 falan atmışlardı. Torres, Mascherano, Xabi, Gerrad, Kuyt, Carragher vs. iyi kadroydu. Koca sezon 2 maç kaybetmişlerdi büyüklere hiç yenilmeden.

Hata şöyle söyleyeyim son 10 yılda EPL'de 2 veya daha az maç kaybeden 2. takımdı. Diğeri zaten geçen sene ligin içinden geçen City. Ona rağmen Liverpool şampiyon olamadı o yıl sdjfsjdf, adamların basireti bağlı ya namağlup 2. falan bitirebilirler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
manu dün totenhamı da hakladı

Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United’ın başında çıktığı ilk 6 resmi maçı kazanarak Matt Busby’nin 1946'da ilk 5 resmi maçı kazanma rekorunu kırdı. Norveçli hoca 73 yıllık rekoru tarihe gömdü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolculuğunu da severdim 12. adamın. Ta oyunculuk döneminden Genç Semih gibi işte kulübeden izleye izleye, teknik direktörlerin konuşmasını dinleye dinleye komple çözmüş menajer bakış açısıyla futbolu.

Rekor da 73 yıllık ama öyle sayılmaması lazım, yarısı Ferguson dönemi zaten o sürenin rekoru kırabilecek yeni teknik direktör gelemedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liverpool maçı bayağı epikti harbi ya, Palace bir tane daha atabilse son anlarda bayağı EPL tarihine geçecek maçlardan biri olurdu.

Çok fena maçtı, bir gram pişman olmadım harcadığım vakte.

YÜRÜYORUZ.

Palace zor maçtı içeride dahi olsa. Haftaya içeride Leicester, sıkıntı çıkmazdı normalde de Milner'ın kırmızı fena oldu. Fabinho'da sakatlandı. Oynayamazsa haftaya şenlik var kjshfsd

Zor maç ama alırız galiba:(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...