Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jet Sosyete - Dizi


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Her dizide tadı yerindeyken bir yerde kırılma yaşanıyor işte. Burhan'ın saçmalamaları, o salak çaycı ve gaffur'un ekran süresi uzayınca sıçtı bütün ritm. Bunu diğer dizilerinde de yaptı, mesela o beyaz'ın oynadığı dizi de ilk başta fena değildi ama orada da salaklıklar yaşandı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elitist tayfanın trenine binmeye gerek yok yav. Hatta herhangi bir trene de binmeye gerek yok.

Avrupa Yakası kötü ve komik olmayan bir diziydi. Zaten kötü ve komik olmayan espriler yüzünden karakterlerin tamamı aşırı zorlama olmak zorundaydı.

Burhan Altıntop, Şahika, Gaffur, isimlerini dahi hatırlayamadığım abuk zubuk takıntıları olan ajans çalışanları... İnsanlar olmayan esprilere gülemediklerinden dolayı karakterlere gülüyolardı işte.

Dandikti ama tuttu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet iyi bir diziydi, bu kadar elitist olmaya gerek yok bence. Evet gaffur itici bir tiplemeydi ama bütün diziyi bu yüzden yermek de iyi değil. Lotr serisi çok dandikti çünkü içinde recep ivedik tipli iğrenç ork ırkı var demek gibi bişey bu. Pire için yorgan yakmak gibi oluyor biraz çünkü dizi 190 bölüm sürmüş, gaffur ise sadece 30 bölümde varmış.

Ayrıca türkiyede dizi sektöründen bahsediyoruz. 120/180 dk her hafta bölüm çekilmesi gerekiyor. Uzun yıllar oynayıp da son sezonlara doğru baymayan dizi mi var sanki.? Leyla ile Mecnun ve İşler Güçler gibi standartların çok üstünde olan diziler bile bir yerden sonra tükendi artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...