Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

11 dakika önce, Sotto dedi ki:

@apple. Yumruk dediginiz bu muydu cidden. Adam ani sekilde donuyor gozu tamamen topta. Evet eli carpiyor suratina da suna bilerek isteyerek yumruk caktigini mi iddaa edecegiz. Hakem de VAR da birsey dememis bu arada. Adamlarin arasinda 30 santim mesafe var carpismadan baska birsey degil bu. Hatta Cagne akillisi guya penalti almaya calisiyor carpismadan dolayi. 

 

şu dursun kenarda ?

ortalık ayağa kalkan serdar pozisyonunda VAR karar vermişti sanki? sdsaf

varın başındakiler eyyamcı türk hakemleri değil çünkü

 

daha ilk VAR maçı olan kupa maçınızda, cücü ve var sebebiyle kaybettiğinizi söylememişsiniz gibi şimdi var bir şey demedi argumanına sığınmak harika ?

kasıtlı vuruyordur, elı kaymıştır, konyalı gidip yumruğa kafa atmıştır bilemem. BENCE kartlık hareket

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VAR yanlis karar vermiyor degil. Fener maci iste. 

Futbol sahasinda yumruk basit olay degil demek istedigim o. Cikartmazlar o adami oradan. Gerisi niyet okumak oluyor. Carpismayi iyi degerlendirmek lazim ben futbolcunun nereye baktigina bakarim. Cagne okuz bir adam bu arada. Flexible biri degil. Bodos giden bir adam. 

Abartiyorsunuz derkenki kastim o. Tekmeler tokatlar ayaga basmalar sfds. Oyle asiri uzerinde durulacak bir pozisyon gibi gelmedi bana bu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 saat önce, pattisliborek dedi ki:

Beşiktaşlılar şov yapmış yine. 

Belhanda ve Feg in ayaklarına basılmalarını  da yazsaydınız samimi sanardık da niyetiniz belli işte. 

 

Burada faulu Belhanda yaptı dedi. 

 

 

Bence bu pozisyonda faul yok devam, konyalı topa vuruyo, belhandanın müdahalesi de geç geliyo, daha da geç gelse belhanda faul yapmış olacakmış.

Ama genel olarak faul verilse bile bu pozisyın kırmızı degil sarı. Ayak tabanı yere bakıyorsa ve kasıtlı müdahale yoksa sarı veriliyor. Hangi takımın başına gelse 2 senedir olay oluıyor, kırmızı verilmedi diye aynı tartışma çıkıyor. Kimileri "tehlikeli hareket kırmızı olmalı" dan yola çıkıyor ama kural sarı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 29.04.2019 at 11:22, Natanyal dedi ki:

Konya'nın beş para etmez bir takım olması dışında hiçbir sıkıntı yok. Benim için GS'nin puan kaybı net sürpriz olur. Min 3 tane saplayacaklar. Jahovic olmazsa zaten Konya'nın atma ihtimali bile %10 falan o da saçmalarsa GS'nin defans hattı işte kontradan yerler ancak baskı kurduklarında. 

Net skorla galibiyet gelir bu akşam. 

Cidden futboldan anlamıyorsun dostum. Kesin puan kaybı var demiştim. Gs  isabetli şut bile atamadı maçta. Yukarıdaki yazdıkların totem değilse big fail

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çoban Deniz hocamıza katılıyorum. Diagne yüze hareketi bilerek yapıyor. Yumruk aşağıdan yüze doğru kasti yapılıyor. O sırada rakibin en küçük yüzeye sahip yerine hamle var. Neden yüzün 4 katı vücudu itip kakmak yerine yüze tam ortadan bir darbe geliyor. Kesin kırmızı olmalıydı ama pozisyon karambol olduğundan yırttı diagne.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 31.01.2019 at 23:10, sabonis dedi ki:

Neredeyse hiç kasımpaşa izlemedim ama YouTube baktım biraz şu diagne'ye, korkunç patlayacak gibi geldi, inşallah büyük yanılırım

adamın attığı gollerde meymenet yoktu anasını satiim. kazmaların bayrak taşıyanı. kaç milyon euro gömdüler....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cagne inanilmaz kotu abi. Oyle boyle degil. Ne fizigini kullanmayi biliyor ne son vurusu tehdit olusturuyor. Galatasaray da oynadigi kac macta soyle cekip bir tane vurmuslugu yok. Bir tane. Ya sacma sapan karambol golleri ya da penalti. 

Son yillardaki en buyuk kazik net. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Diagne'nin patlayacağı bayağı yüksek ihtimaldi de Lukunku çıkmasını kimse beklemezdi harbi ya.

İşte çok izlemiyoruz Anadolu takımlarını aslında, kimse izlemiyor. Standardı belli ve büyük takımlara geldiklerinde uyarlamasını yapamıyoruz. Yönetimler zaten beş para etmez, taraftar gazı almak için bir şeyler yapıyorlar ama onlarda bilmiyor. Profesyonellere bırakılınca iş işte gelen adamları görüyoruz mesela Marcao harbi çok kaliteli transfer; bonservisi bence pahalı ama 6.5/10 falan adam olmasına rağmen doğru oynatıldığında ne kadar efektif olduğunu görüyorsun. Böyle oynaya oynaya belki 7.5/10 falan olacak kar edip satacaksın. Ama mesela ben Luyindama, Diagne'den falan kar etmeyi bırak, zarar etmeden kurtulsa GS büyük şanstır diyorum. 

Vagner Love olayı işte, ondan daha fazla attı devrede tabii ki Love ama geçen sene bize gelirken de gol krallığında 3-4 gol eksiği vardı galiba Gomis'ten fazla değildi. Alanya'daydı bir de gayet iyiydi de işte bize geldikten sonra 3 golle bitirdi galiba. Birebir aynı hikaye, bize 3'e patladı GS'ye 10'a patlamış olacak işte. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

luyindama mı? adam burak'ı yoketti dünkü maçta. mirin'ı beğenip, luyindama'yı beğenmemek dsdfg

cagne'den ben yeni bi tabata çıkmasını bekliyordum açıkçası bi compilation videosu izlemek yetti. vagner love ile de kıyas edilmez 27 yaşında her türlü resale değeri var, kontratı düşük.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Luyindama muhtesem fizige sahip bir kere. Hucumda da muthis tehdit. 25 yas bir defans oyuncusu icin ustune tecrubeyle koyabilecegi bir yas. Kesinlikle cok yarali transfer. Marcao da iyi. Bir Uche-Hogh olamayabilirler ama full bir sene gormek lazim yanyana - uzerlerine ne kadar koyuyorlar. Muslera ile birlikte seneye saglam bir savunma duzeni oturtulabilir. Bakildiginda GS arka dortlusu + kalecide sikinti yok. Bence hala Belhanda - Feghouli gibi adamlarin yerine daha az maliyetli iyi adamlara yonelmek gerekiyor. Onyekuru'nun bu takimda yeri oldugunu dusunmuyorum, bize toplu oyunda daha cok katki verecek biri gerek. Orta saha kurgusu da degismeli, Donk - Ndiaye GS klasmani degiller bana kalirsa. Forvete zaten degindik.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TR ligi için yeterli, Avrupa'da kevgir olurlar, ki oldular da.

GS marcao'nun arkasına atılan toplarla elendi. Azcık pres yapılınca ikisi de top kayıpları yaptı. TR ligini götürürler dediğim gibi. Ama CL'ye bu ikisi ile gideceğini sanmam GS'nin.

 

edit: ikisi de mirin'den iyi, mirin'de bir şeyler eksik gibi ya, ama baya eksik böyle sdfs

 

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Presle takimin cikamamasinda stoperlere kizmam yani. Orada sikinti hep Ndiaye Donk gibi adamlarin toplu oyunda yeterli orta saha oyunculari olamamalarindan kaynaklaniyor, yoksa onunde topla oynayabilen (eski Selcuk Melo vs) gibi orta sahalar olsa Marcao filan inanilmaz rahat eder.

Bence ciddi potansiyelleri var. Iyi savunma oyuncusu biraz takimla biraz zamanla alakali. Uyum yakalanirsa saglam olabilirler - Avrupa icin bence asil sikintimiz orta saha kurgusu. Yoksa bu takim duran toplardan her dakika gol yiyordu kafa ile bu ikili geldiginden beri tamamen kesildi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...