Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Luyindama bayağı baş altı lig stoperi kusura bakmayın ya, fiziğini falan ben de beğeniyorum ama yerelden öteye gidemez oyun kalitesi. O paraların adamı değil. Marcao ama üstüne çok koyabilir. Potansiyelini gösteriyor. Şuan o da lig seviyesinde ama bence çok rahat gelişir eğer Avrupa görürse 2 sene falan. Ben bayağı bayağı Marcelo'ya benzetiyorum. Marcelo çok daha tecrübeli geldi tabii bize ama olsun.  

Ozan Kabak'ın o yaşta o tecrübesizlikle öyle iyi para etmesinin sebebi Luyindama'da olmayan her şey mesela. Fizik artık aranan ilk özellik değil. Top class takımlara bak Luyindama gibi bi tane adam bulamazsınız. Bailly belki biraz örnek olur o da takımının hali ortada sdfsda 

 

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maicon'dan sonra her türlü upgrade luyindama. bize hava toplarında etkili bi adam lazımdı. luyindama fizikli olmasına rağmen hızlı da. biraz tek hamleli oyuncu, hata yapabiliyor ama tr ligine her türlü yeter. burak'ın balonunu patlattı bir maçta. kendisini geliştirebilir yaşı genç, belçika ligi görmüş oyuncu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Murat Özen yazmıştı Babel'i isteyen 3 sene garanti 12 milyon euro bağlamak zorunda diye. ŞL'ye giderse GS onun için indirip yapıyor demek ki. 

Adam para kasmak için 1 sezon oynayıp, sonra 2-3 senelik kontratlar ala ala bir ömür geçirdi. Keşke bu kadar yetenekli topçu olsaydım da ben de hayatımı böyle geçirseydim sadfkasd easy money resmen. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynarsa bir sezon ne alacağını çok iyi biliyorsun, ligi de biliyor, ölüsü bile net katkı veriyor.

Tam Türk yöneticisi transferi, olmaz diyemezsin çünkü zaten menajeri bütün kulüplerle görüşmüş. Özen; Fener ve BJK bu maliyeti duyunca kkkibbye demişler işte şuan parası olan tek kulüp GS ile halen görüşüyor demişti. 

Diagne'ye 10 milyon euro bağlayan adamlar Babel'i de gidip nasılsa bonservissiz kihkih büyük transfer diye yedirir. Olmazı yok. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...