Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Sıkıntı şu, geçen sayfada konuşurken de aslında olayın farkında olan herkes aynı konudan bahsetti ben dahil.

Anadolu'da böyle çıkış yapıp üç büyüklere bu hayal ile alınıp, elde patlayan belki 20 adam sayarız şuan oturup başlasak. O da bir çırpıda akla gelecek.

GS için en yakın örnek Eren mesela, 30 maç 15 golle mi ne geldi. O dönemde neler söylendi, ben burada hatırlıyorum Cenk'ten iyi satarız bunu diyenler vardı kaç tane. Ne oldu? Bu adamın en büyük sorunu sakatlıklarından kaynaklı devamlılık problemiydi, o oldu şimdi o kontratı elden çıkarmak için taklacı güvercine döndü gs olmuyor.

Yani kısa vadedeki performans patlamalarının yarattığı o halüsinasyona herkes çok çabuk kapıldığı için burası menajer cenneti, kulüpler bu kadar borçlu.

Hani 10 milyon bonservis veriyorsan bu ekonomik durumda senin aldığın adamın hem re-sale değeri olması hem de minimum %70 ihtimalle falan en kötü halinin bile belirli bir istikrarlı seviyede olması gerek mantıken. Diagne'nin en kötü hali sezonda 10 maça zar zor çıkabilen bir adam.

En iyi hali ile hayal kurmak güzel ama o hayalin serbest düşüşü de 342398273 tane örnekte olduğu gibi bayağı hızlı oluyor. Gerek yok onlara kapılmaya diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Seviye diye gezen adamların bölümdeki çoğu postu Gs trollü abi hadi ya sdhdh.


Dark gayet normal yorum yapmış, hiçbir trollük yapmamış. Altına yazılan yorum hoş değil. Mod olarak müdahale edilmediği de doğru, çünkü forum genelinde her bölümde yapılan geyikler. Sıkıntı bu bölümde insanların çok daha çabuk tahrik olması ve hızlı büyüyebilecek tartışmalar. Buraya özel ceza versek forum genelinden sapmış oluyoruz, vermezsek de hızlı kavga çıkabiliyor, hassas çizgi. Dark bu tür lafları kaldırabiliyor (işin içine Şenol Güneş veya Quaresma girmediği sürece), ama kaldıramayan da çok üye var.

Apple trol tabii (:P) ama bu sefer doğru demiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cebinde 10m ile forvetsiz kalmış ve taraftarın tepede cinnet geçirmiş halde beklediği bir Gs yönetimi her türlü öpülecekti yani.

Çekya liginde bile ciddi tabela yapamamış adama genç diye 10m fiyat çekilen ortamda Diagne için bu rakamlar normal kalıyor.

Yaşı daha 28. Vasat üstü geçireceği 1.5 sezon ile bile bonservis bazında zarar etmeden Asya liglerine itelersin.

Alan gibileri için 3m imza 4mden iki ya da üç yıllık maaş bağlamaktansa bu daha alınabilir risk görünüyor.

Diagneyi paşaya gelmeden sen buluncan abi deniyorsa o apayarı konu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diagne'nin sıkıntısı 27 yaşında olması ve bu yaşa kadar sadece 1-1,5 sezon düzenli performans göstermesi.

Adam 25 yaşına kadar futbol dünyasında yer almamış.

Ha, Luca Toni de 26 yaşına kadar İtalya 2. Liginde oynamıştı, oluyor böyle olaylar. Ama bu büyük risk olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Neyse sonraki satıştan %25 olayı "kardan %25"miş, toplam ederden değil. Zaten 0 ya da çok cüzi kalacak :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın gece 12'ye kadar işte. Gün içinde imzalarsa sıkıntı yok. Kira bedeli falan ödemeyip hatta maaşının da az kısmını biz ödeyeceksek bi kısmını adamlar ödeyecekse (Eli mahkum adamların 5. forveti) forveti de yedeklemiş oluruz.

Esas Yunus Akgün'ü Feyenoord'a sattık diyolar, umarım yalandır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FT geri vites yapmıyor. Üzerini çizdiğim istediği yere gidebilir diyor.

En azından tutarlı adam. Anadolu takımına kiraladığı oyuncuları bize karşı oynatamazsınız maddesi koyduran kulüpler var bu ülkede.

Serdar belli bir seviyeye ulaşmış yetenekte stoper ama oynadığı mevki süreklilik isteyen mevki. En randımanlı oynadığı sezonda dahi 7-8 maç kaçıran tandem olmaz abi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...