Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Mokoko haklı. "İyi teklif gelirse değerlendirebiliriz" ve hatta iyisi kötüsü fark etmez "Tekliflere açığız" demekle "Biz bu adamı zaten oynatmicaz, kadro dışı bıraktık, istemiyoruz, bize yük şu anda" demek arasında pazarlık gücü açısından çok ciddi fark var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma işler yapıyorlar. Oynatmayacağım diyorsun,üstüne borcun var oyuncuya. Bütün kozları karşı tarafa veriyorsun sonra çırpın dur. Gs oynatmadan serdara kaç sezon maaş verebilir? Ya da bu saatten sonra oynatırsan verim alabilir misin?

Cidden bu adamlar nasıl şirket yönetiyor anlayamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gelen paralarla saçma sapan transferler yapacaksak satmayalım oyuncu arkadaş.
Bursasporun serbest bıraktığı adamı kadroya katmak nedir? Omer daha mı kötü yani bundan. Hadi onu da geçtim bizim 21 yaş altından iyi mi bu adam? O kadar iyiyse Bursa neden bırakıyor. Fenere özenip kadroya 55 tane malı genç diye almayız umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de twitterda güvenilir birkaç adam yazarsa ancak alıp kopyalıyorum, eskisi gibi takip etmiyorum :( mesela bunun için geldim şimdi de kjahfas

said:
Serdar Aziz ve Eren Derdiyok alacakları için Galatasaray’a ihtarname gönderdi. Galatasaray 30 gün içerisinde Serdar ve Eren’e toplam 3.2M€ ödeme yapmazsa iki futbolcu da serbest kalacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her şeyi geçtim de, tüm takımların eksikleri 1 ay oncesinde ancak netleşirken bizim gibi forvet eksiği ilk yarının başından beri belli olan bir takımın hala forvet almaması muhteşem vallahi. Gomis gittiğinden beri hiç mi scoutlamadılar hiç mi bakmadılar sağa sola arkadaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emre Taşdemir, Galatasaray'a transfer oldu. KAP açıklaması yapılan Emre Taşdemir son olarak Bursaspor'da forma giymiştir. Sol bekte görev yapan genç oyuncu Emre Taşdemir ilk Fatih Terim tarafından A Milli takıma çağrılmıştı



https://i.ibb.co/PhDTmdY/0cc0c3ee-adbf-4b60-b389-1c3e019755aa.jpg



https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/113/251/fbf.png

Fatih terim transfere basladi beyler ,gecmis olsun asfg. Sezon basi yapamadi pek bir sey.Simdi etkisini gormeye baslariz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...