Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

madcow said:

Bu arada Ozan ve Atalay'ı Ndiaye transferinde vermeye calısmıslar fiyat dusurmek icin. Son anda vazgecilmis. Yani su Ozan'ı hic izlemeyebilirdik bile.


vazgeçme yok, çocuklar gitmek istemediler. o dönem bayağı konuşulmuştu hatta kajsdfhsa

osmanlı özellikle ikisini istemiş. bunlarda kabul etmişler. fazladan para ödedi sonra dursunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

marcelo 9a gitti aynen, keşke kalsaydı kral topu çok iyi oyuna sokuyordu.

valla vida konusunda zaten 20+ rakamlar falan konuşuldu ama inandırıcılığı düşüktü ama biz ön sözleşme imzalattığımızda bile 8-9m gibi fiyatlar masada deniyordu, everton falan hiç Beşiktaş ile antrenmana çıkmadan almak istiyor diye yazılıyordu.
Üstüne WC'de final oynamış ve iyi de performans göstermiş adam için 15m öyle çok uçuk bir teklif değil. Ben olsam net satardım, gerçekten geldi mi, geldiyse neden satılmadı bilemem ama "vida asla 15m etmez" diyemem yani.

Ha WC gazı bitti şu saatten sonra etmez evet orası ayrı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi takımlar ve bireyleri ayıralım lütfen. Bizim milli takım Dünya üçüncüsü olduğunda sanki kapış kapış gitti adamlar. Hasan Şaş falan dünya yıldızıydı sözde tek teklif Monaco'dan mı ne gelmişti kelepir bir fiyatla jsdfjsdf. Turnuvadan sonra Terim Galatasaray'a geldi Adanalı bir yere gidemez satmıyoruz demişmiş de ondan kalmışmış falan. O takımdan sadece Rüştü iyi transfer yapmıştı ki Oliver Kahn'ı bir kenara bırakırsak turnuvanın en iyi performans gösteren kalecisiydi. Bireyler zaten performans gösterince 2-3 maç da oynasa Dünya Kupası'nda kendini pazarlar.

Sanki Vida sayesinde finale çıktılar. Çok iyi bir takımın stoperiydi işte, piyasası 10 ise 15 yapmıştır maksimum. Ha bence ligin en iyi stoperi o ayrı, fakat bu piyasasını değiştirmiyor. Şu an atıyorum 18'lik Ozan'da ışık gören İtalyanlar 15-20 de verir. Mevcut ve potansiyele yatırım yapmakta baya fark var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Sanki kadro Real Madrid kadrosu tek Terim tek suçlu ! Bırakın bu işleri. Evrak yetişmediği için yapılamayan transfer olayını gördü bu gözler. Çok kasmayın derim


Yapma allaşkına... Bu sene Galatasaray'dan puan alan takımları yazıyorum.

Trabzon, Akhisar, Bursa, Malatya, Fenerbahçe, Konya, Beşiktaş, Rize + ŞL takımları.

Bunların hepsi bizden daha iyi kadroya mı sahip? Geçen sene öşterşundz'un kadrosu Arsenal ile aynı seviyede miydi? Adamlar Hertha-Zorya-Athletic'li gruptan çıktı. Ya hepsini geçtim. İnsan puan tablosuna bakınca 3. sırada Antalya'yı görünce şu dediğini yazmaya utanır.

Galatasaray bu sene ne taktik olarak ne de fiziksel olarak hazır değil. Rakip toplam 3 kişi ile orta saha civarında yalancı pres yapınca takım mala bağlıyor. Oyun kurma namına gram çalışma yapılmadığı ortada. İlk golü atana kadar kanser oluyoruz. İlk golü yersek zaten GG. Ha öne geçmemiz de yeneceğimiz anlamına gelmiyor tabii. 2 farktan maç verebiliyoruz.

Yönetim vasıfsızlığı ile teknik heyet vasıfsızlığı birbirinden bağımsız iki olgu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de takım koordinasyonu uyumu diye bir şey var. Sen buradan adam çıkardığın zaman kopuyor bu uyum. Sene başında bir Emre Akbaba üzerinden bile şahane oynarken, gidince aynı ayarda yaratıcı oyuncu olmayınca patladı takım.

FT'yi karakterinden ötürü sevmem. Ama bu seneki durumun muhatabı FT olduğunu hiç düşünmüyorum. Sakatlar, cezalılar, TFF falan derken olay uzadı gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

7.5'u kabul edip, güzel bir anlaşma ile parayı cebine koyarsa hem rahatlar kulüp maddi açıdan hem de çocuğun hayatı kurtulmuş olur kjasdf


Şöyle bişi yok yalnız. 7.5'u Galatasaray'a değil TFF'ye veriyorlar. Öyle güzel bir anlaşma yapayım, sonraki satıştan pay alayım falan diyemiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bizim kadro yapılanması hatalı. Fernando-Akbaba-Belhanda-N'Diaye-Donk-Selçuk hatta Feghouli'yi de ortaya koyabiliyorsun. Bunlardan bir kısmı 6 bir kısmı ise 8 numara. Fatih Terim salt 10 numarası olmadan kadro kurmaz, kurarsa da 4-4-2'yi dener ama 4-4-2'nin ön ikilisinde oynatacak iki forveti geçtim bir tane bile yok. Gomis varken de bu takımın problemi 2.skorer üretmesiydi, Gary özellikle ligin son döneminde kendini aştı ve skor katkısı verdi, fakat bu ekstraydı.

Tudor'un kadrosu bu hala, adamın istediği mücadeleci orta saha idi yani Fernando'nun önünde iki tane 8 numara Belhanda-N'Diaye buna göre transfer yapıldı. Fakat bu Terim'in asimetrik 4-4-2'sine yani kağıt üzerindeki 4-2-3-1'ine ters. Feg ve Belhanda uymuyor, Belhanda'yı tutup Akbaba'yı alıyorsan tekrar niye N'Diaye kiralanıyor o muamma. Ligde yine toplam kadro değerinde en iyiyizdir, belki BJK ile çekişiriz. Fakat kadro değeri homojen dağılmıyor, en kötüsü şöyle düşünün takımın neredeyse hepsi cezalı fakat orta sahada yine oynatacak adam buluyoruz jasfjsdf. Fenerbahçe'nin 2 sene önceki hali gibiyiz, kadro merkez orta saha dolu; fakat bu adamların ne mücadele gücü çok yüksek ne de topu ileri taşıyabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya taktiğe göre kadro kurarsın, ya da kadroya göre taktik belirlersin.

Şu anda taktiğe göre kadro kuracak para yok. Terim'den yeni taktik gerekecek.

Feghouli'den hala ümidi kesmedim ben. Son maçta da çok çok iyiydi, arada bi süre yıldızı barışmadı ama toparlarsa katkı sağlar hala.

Tam standrt 10 numara da değil de hızlı atik, ayağına yapıştırıp top sürücü Brezilya tarzı bi adam lazım Belhanda yerine.

Ama ileri uca iş yapacak bir forvet koymadıkça hepsi boş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...