Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Sacmalamayin sakin ya. Bence de alakasi yok pozisyonun penaltiyla da. VAR hani karar vermiyordu? Ben anlamadim bu isi. VAR hocam bi daha bak istersen bile demedi mi yani. O kadar net olmasina imkan yok cunku bu pozisyonun.

Var hakemi halis Özkahya.

İzlememesinin nedeni var hakemi çok kesin bir dille. Hocam kararın yüzde yüz doğru kendini yorma izlemek için demiş olması gerekli. Yoksa izle diyip de izlemicem lan diyemiyordur heralde.

Var hakemi halis kimdir peki? Malatya maçında rakibine dokunmayan Mariano ya sarı kart verip FB maçında cezalı duruma düşüren hakemimsi.

Ya çok canım sıkılıyor. Belli birkaç hakem üzerinden dönüyor bizim şaibeli kararlar nedense hep. Hani hiç s.kimde değil güler geçerim ama bu sene bir acayip.

Sanırım tff ya da daha yukarıdan FT ye diyet ödettiriyorlar GS üzerinden. Başka açıklaması yok aklıma yatan. Malum aldığı tazminattandır o da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya penalti calinir tamam. Ama su pozisyonda VAR'in hocam bi bak istersen dememesi bana garip gelen. Yine de gider bakarsin hala penalti dersin gene sesimi cikarmam. Ama yuzde yuz penalti hocam hic bakmana gerek yok denecek bir pozisyon kesinlikle degil bu. VAR'da izlemis olan adam icin. Cok net topa mudahele bana kalirsa. Adama etmis olsa zaten o topu o kadar temiz alamazdi devaminda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olay H. Gocek de degil. Hakem hatali gorebilir calar. VAR zaten bunun icin var. Su pozisyonu izledikten sonra hocam net penalti devam demeleri burada sorun olan. Hocam bizce mudahele var ama son karar senin bir bak istersen mi derler artik ya da hocam sana birakiyoruz mu derler bilemiyorum nasil geciyor o konusmalar ama Dunya Kupasinda filan net bile olsa bu pozisyonlara hep hakemler bakti. Oyle olmasaydi Neymar filan kendini attiginda hocam hic bisi yok bas sariyi derlerdi. Ama gidip bakildi tek tek.

Ofsayt gibi zaten hesaplanan seylere bakmasina gerek yok elbette. Ama penalti pozisyonuna bakacak abi hakem. Sistem boyle isliyor zaten. Ha bakti sonra aynen kararini devam ettirdi. Buna bile okeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz sadece kendi aleyhimize olan hatalarda bağırdıkça, kendi lehimize olan hatalara gülüp, başkalarına yapılan hataları görmezden geldkiçe daha çok böyle penaltılar olacak

hakemlere karşı birleşip ortak tepki verilmedikçe, bu hafta bu takım , gaftaya başka takım

hiç birşey değişmez

federasyona kızıyorsunz, geçen sene şampiyon olduğunuz federasyon

biz federasyona kızıyoruz, 2 sene şampiyon olduğumuz federasyon.

hakemler de aynı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...