Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Terim asla bahanelere sığınmaz çıkar işini yapar..

Oh wait..

Fatih Terim: Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne rakipleriyle aynı seviyede, aynı haklara sahip başlamadı. Transfer yasağı olan bir Galatasaray ile rakiplerin her şeyinin serbest olduğu bir ortam... Çok da aynı şartlarda değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

terim'i sevmem ama laf sokacaz diye ne kasıyorsunuz belli değil he.

kendisiyle pek alakası olmayan bi durum sonuçta. adam kulübün değil, futbol takımının başında, transfer istiyor yapılamıyor. ve sonuç olarak diğer takımlarla aynı şartlarda yarışmıyor galatasaray ve bu terim'in suçu değil. takımda tek bir forvet, eren noproblem ile şampiyonlar ligi oynuyoruz lan. başka 1 tane forvet yok lan koca takımda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay o değil ki.
Cocu da diyemez böyle bir şey.

o zaman sana çıkıp, zamanında bu kadar para harcamayıp eşit şartlarda yarışıp CL'ye gelmeye çalışsaydın, demek eşit şartlarda yarışmadan geldin buraya derler.

FFP'nin kendi içinde bir mantığı var, terimin şu açıklaması saçmalık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FT'nin soyledigi sey haksız cunku bu ceza coook uzun suredir belli.

Transferde basa bas zaten bir takımın yapması gereken birsey. Eger bunu senelerdir yapmasan zaten alıyorsun cezayı. UEFA arada bir -5, -10 zarar ettin diye kafana ususmuyor. 50 sene boyunca, 20 30 50 zarar vermissin diye ususuyor.

FFP nin fair kısmında eksikler olduguna katılsam da, kimileri digerlerinden daha esit örnegin PSG 2 oyuncuya 450m euro cıkartıp verebiliyor, bir kulubun batmaktan cıkmaya ilerlemesinde en onemli yol.

21 kisilik kadro sınırını da kuralları esneterek rahatlattılar. 4 home grown + 4 club grown yerine toplam 4 home + club grown yazdık. Ki Club grownlarımız 21 yas altı oldugu icin CL kadrosuna yazmadan da oynatabiliyoruz.

Bu acıdan haksız olsa da FTnin bu acıklamasının sebebi tabiki FFPyi kaldırın degil. Yarın puan alamazsa, esit sartlarda yarısmıyoruz ama aslanlar gibi mucadele ettik; puan alırsa biz boyle sınırlamalara engellemelere ragmen boyle boyle bir takımız demek. Taraftarın ve futbolcuların sahaya bakıs acısıyla bir nebze oynamaya calısıyor. Becerebildigini sanmıyorum ama deniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

schalke loko maçını izliyordum da aşırı keyifli maç aslında, sonuç yok. 30 civarı falan gol pozisyonu vardır rahat ama kaleyi bulan toplam şut sayısı 5 yoktur kjasdfhads çok hareketli maç iyi çalışmış iki takımda birbirine.

gs'nin çok işine yarıyor bu skor yenilse bile. ağır şans durumu.

schalke ciddi hayal kırıklığı. geçen sezonu denkleme koyunca bayağı şey bekliyordu herkes ama bayağı dağılmışlar. pek gelecekleri yok.

goretzka harbi 10 kaplan gücündeymiş. bayern yine kusursuz transfer yaptı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...