Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Mantıkılı her GS taraftarı görüyordur bunu ya. Uzun top kanat değiştirme, ortadan ileriye toplu koşu, karşı takımdaki dalkavukları korkutma, kendi oyuncuna ayar verme. Adam iyi yapardı hepsini...

Ahh ahh, şu erenle, belhandayı ne döverdi soyunma odasında olsaydı. Hatta galiba şu soyunma odası dayağı için istiyorum adamı :d...


fenn said:

Melo nun eksikliğini bir ben mi görüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Melo şu TFF ortamında oynasa 5-6 maça anca çıkardı kart cezaları yüzünden.

Bu takımın asıl ihtiyacı Sneijder tipi yıldız. Skoru olan pozisyona sokabilen kanatlara destek veren 10 numara. Maalesef Terim kariyerinin başından beri bu tipte bir oyuncusu olmadan başarıya gidemedi. Sadece istisnai olarak geçen seneki şampiyonluk ve play-off'lu sezonda takım salt 10 numarası olmadan şampiyonluğu yakaladı. Bunlarda da geçen sene Gomis'e, play-off'lu sene de Melo-Selçuk'un Elmander'in arkasında ekstra ileri kaçabildiği 4-4-2'ye yazar -ki o sezon Necati bol bol o işi yapmıştı ikinci devre geldiğinde.

Terim 4-2-3-1'ini oynayamıyor bu kadro ile. Takım boyunu kısaltarak rakip sahada pas yaparak bir şekilde o kaostan işi bitirmek istiyor ama N'Diaye de Belhanda da geriden topla gitmeyi seven oyuncular. Bu yüzden oyunu rakip sahaya yıkamayan takımın boyu uzuyor ve o kadar fazla ileri-geri koşuyor ki kondisyon da 60. dakikadan sonra elinde patlıyor. Drogba'sı/Elmander'i, Sneijder'i/Hagi'si olan yapıyı seviyor işte hoca, Drogba zamanında takım yorulunca taca vururdu rakibe geçecek olsa bile top kendi yarı sahasına geri koşmasın diye takım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Portekiz hunter BJK kadar olabilsek yeter. Bizim takım da son yıllarda Benfica ile çok eşleşti diye hatırlıyorum 2-3 galibiyetimiz vardı temiz, hatta tüm takımlarımız haddinen fazla Portekiz takımıyla eşleşti. Türkiye Kupası gibi sanki her sene Portekiz takımlarıyla ayrı bir kulvarda turnuva yapıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mariano'yu satacagiz gibi Flamengo'ya. 3-3.5m EUR civari birsey olursa harika olur acikcasi. Acikcasi bu sene performansi baya dusmustu gecen sene uber oynasa da. 4.5'a aldik 1.5 sene etinden sutunden faydalandik 3 uzeri satartsak forvet icin rahatlatir bizi.

Zaten Linnes'in full bu takima monte edilmesi lazim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...