Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Mac Rodrigues Selcuk degisikligi oldugunda bitmisti. Yenilmemezin tek sebebi basaksehirin atamaması. Pozisyon olmadıgından degil. Pozisyonları da vardı boyle rahat rahat atacakları.

Teknik yönetimimiz her macın 2. yarısını degisiklikleri ile satıyorlar. Yine iyi sadece 8 puan farkla gerideyiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Halen 2. yiz maç fazlası ile.Şu an 8 puan farkla lider bu takımsa Öyle çok şeye gerek yok! Takıma 2. yarı Gomis, Jardel ayarında 2 golcü ile takımın bazı yerlerine takviye aldığında büyük ihtimal lider olur. Birde şu sakatlar eski verimi ile dönsün yeter. Türkiye ligini dediğim takım süpürür.

Başakşehir ise 2. yarı kızışan rekabettten dolayı puanlar kaybedecektir. Pres yapınca dağıldılar kaldılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selçukun oyuna girmesinden daha kötü olan şey adamla sözleşme uzatılacak olması. Vakti geldiğinde topçu göndermeyi beceremeyecek bu takım. En az 2 sene once gitmesi gerekiyordu. Zaten kısıtlı yeteneği olan biriydi. Bir de iyice hantallasti. Şuanda gs dışında 4 büyüklerin hicniri oynatmaz selcugi.

Inatla bu adamları takımda tutanlara kafam girsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yeteneği söylediğin gibi olsa şu fiziksel olarak bitik döneminde bile en azından 2-3 güzel pas ile zehir salardı maçlarda. Pirlo da Milan döneminde daha box-to-box oynarken Juve döneminde demini almış çay gibiydi jsdjsf, öyle çok fazla mücadeleye girmeden oyunu geriden kurardı. Selçuk en azından bu konuda yetenekli olsa şu an, rakibin kim olduğuna göre ilk 11 bile çıkabilir bazı günlerde. Selçuk en yetenekli döneminde bile riskli ve ya tutarsa tarzı ileri ara pasları dışında sürekli tarla sürer gibi yana oynardı.

Bana göre tek artısı topu saklayıp sırtını rakibe vererek yaptığı o ünlü faul aldırma hareketi ile takıma nefes aldırma ve hala free-kick'ler. Bana göre bu özellikler bile deep rotasyonda kalması için yeterli ama parası az olacak. Yalnız ilginç bir şekilde Prandelli'nin geldiği döneme kadar takımın dokunulmazlarından ve taraftarın en güvendiği adamlardandı, o günden sonra Prandelli'yi kovdurtan ekibin başında olsa da oyun olarak bir türlü toparlayamadı kaç senedir. Neredeyse 4 senedir top oynamıyor adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Selçuk'un hala Şenol veya Apo Hunter'ın elinde eski günlerindeki gibi olmasa da garanti bir orta saha rotasyon oyuncusu olacağını düşünüyorum. Bizde olsa 4 senedir birkaç iyi dönemi olurdu. Kariyerinin son 2-3 yılında böyle bir atılım ile iyi anılacak bir veteran olarak bırakmasını isterim Selçuk'u çok sevdiğim için GS'li olmamın ötesinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dun topu uzaklastıracak bacagının gucu yetmiyor. Uzun pas atacak bi 10 saniye kendini hazırlaması gerekiyior. Topu alıp verecek 5 kere falan durtmezse 5 metreye oteye pas atmıyor/atamıyor. Biri yanına yalandan baskı getirdi mi o pas sadece geriye gidiyor.

Selcuk'un problemi fizikseldir. Her yere gec kalıyor, gucu ve nefesi yetmiyor. Yetmesi icin de belli ki bir sey de yapmıyor. Hayatı boyunca sakatlıklarla bogusmus 37 yasındaki Emre Belozoglu 90 dakika sahada kalıp topu catır catır dagıtırken, orta sahada fiziksel mucadeleye dahil olmayı basarırken 33 yasında 45 dakikalıgına sahaya girmis Selcuk'un 5 metre ileriye top atamamasını izlemek artık icimi acıtıyor.

Selcuk futbolu bırakır mı bilmem ama futbol Selcuk'u coktan bırakmıs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://twitter.com/canozgen_11/status/1074001518968389632

Bu arada dun Eren'in atamadıgı gol. Kale bos sadece onune yuvarlanarak gelen topa gelisine cerceveyi bulacak bir vurus yapması gerekiyor ya da topu Feghouli'ye bırakması gerekiyor.

Ama bunun yerine topu kontrol edemeyip rakibe vermeyi tercih ediyor.

Sene basında bir sans verelim belki yapabilir diye hata ettim. Keske son maca Malik ya da Ali Yavuz ile cıksak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk iyi ikinci devre öncesi antrenmanıyla, ara dönemde toplayabilir bence.

Eren'e de bir şey diyemiyorum artık. Adamın kalitesi bu. İhale üzerine kaldı. Taraftar da adamın moralini bozmak için elinden geleni yapıyor. Başka adam da yok takımda. 18-19'luk çocukları da koysak daha iyisi olmayacak belli ki.

Devreye atmamız gerek kendimizi ne yapıp edip. İki tane şut çekebilen adam getirsek yeter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuku selçuk yapan kadro melo urfalı elmanderli kadrodur. Yoksa tirabzondan tekme tokat kovulurdu az daha orda kalsa.

Bu devirde sadece frikik atan ortasaha mi olur. Vizyon yok dribbling yok fizik yok. Öyle 8 numara anca turkiyede olur.

Selçuk her zaman gs de yuhlaniyordu. Sonra frikik ya da penaltı atinca unutuyordu millet. Lobici herifin teki. Burak kankasiyla sneijdere vs yaptiklarini unutmadık. Formayı çıkarması atmasi vs.

Bi de övüyorsunuz herifi fjdk.

Ortasahada topu alıp random ileri buraga top dikti 5 sene. 100 tanesinden 3 tanesi tutunca xelcuk oldu.

Albayrak çıkıp selciga yüklenmeyin aglio duygusal diodu bi ara. Topçuya gel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...