Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

2 sey aynı anda olamıyor mu? Hem takım kotu oynayıp hem hakemler sonuca etki edecek hatalalr yapamaz mı? Kotu oynayan takımlar bu ligde hic puan almadılar mı? Hatta bir cok sampiyon olan takım sezon icinde kotu oynamasına ragmen kazandıgı maclarla ipi goguslemedi mi?



Kotu oynamamıza ragmen bir sekilde 1-0 once oldugumuz macın sonunda olmayan penaltı calınıp gol olmasa "siz kotu oynadınız" diye 1 puan vermeyecekler 3 puan verecekler.

Kotu oynadıgımız macta VAR ile olan penaltıya bakıp once faulun oldugunu gormesine ragmen yalandan iptal etmese o penaltı gol olmasa "kotu oynadınız sayılmaz 1 puan" demeyecekler.

Bu bir puan yarısıdır. Takım kotu oynasın iyi oynasın en sonunda en cok puanı alan kazanır. Bazen kotu oynarken aldıgın 3 puan fazla seni ligde tutar.

Biz kotu oynadık diye hakemlerin bizi baltalaması serbest olmaz.

Evet biz iyi oynayalım. Butun maclarımızı 5-0 5-0 kazanalım hic bunlar konusulmasın. Ama PSG gibi petrol paramız yok ne yazıkki 1b dolara takım kurup 14/14 yapalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rodrigues cıktı Selcuk girdi. Yani daha kotu bir degisiklik mumkun mu emin degilim. İlk devre "calısan" formatı bozuyorsun. Temposuz Fernando'nun yanında 2. bir temposuz oyuncu ekliyorsun.

FT kendisi kenar degil ama bunların konusuldugunu dusunerek FT korkunc degisiklikler yapmaya devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi Eren'in varlıgına bir care yok. En azından suan icin. kaleyi gordugunde sut cekemeyen forvet.

Onyekuru bir kanattan bir kanada 6 oyuncu calımladı bizim takımdan 3. bir kisi hucuma katılamadı. Sizin oynayacagınız oyunu da yapacagınızı degisikligi de.

Hakem de Basaksehirliler her kendini ceza alanı etrafında yere attıgında caldı be. Biri de faul olsaydı bari. Yine temassız fırlatmıs kendini yere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...