Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

https://pbs.twimg.com/media/DdlKz8FW0AEG8fP.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DdlJQRVXUAAcPON.jpg

Bu sene bu taraftar çok istedi ve özellikle iç saha maçlarını takımın kafasına vura vura kazandırdı. Şimdi bence işin daha zor kısmı geldi. Mali sıkıntı ortada, takımın eksikleri de ortada. Unutulmuş Donkla falan takviye yaptık da oynadık buraları yoksa zor. Yedek kulübesi boş küme desek abartı olmaz.

Umarım daha önce Aysal'ın ve bu sene BJK'nin yaptığı kadro mühendisliği hatalarını yapmayız. CL'de kesin tur atlamalayız diyip kadroyu 30+ bedava diye kallavi uzun kontratla kaşar topçuları almayız.

Ben genelde FT'nin transfer politikasına güvenmem ama bu sefer inşallah diyorum akılcı hamleler ile gelecek ceza ölçüsünde iyi takviyeler yaparız. Önemli olan bu CL'ye sürekli katılıp oraları oynamayı gelenek haline getirmek zaten.

Şu kupayı alsın da Pazartesi mesaiye başlar FT.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte, mayıs-haziran ayında mı ne seçim olmuştu sanırım luce şampiyon yapmasına rağmen gönderildi, Terim geldi. Luce'de aynı sene beşiktaş ı şampiyon yaptığı için sezon sonu terimi şutladı gs.

Fb'nin şampiyon olupda terimin bıraktığı sezonda vardır beli benim bir bu aklıma geldi. Zaten adam sürekli şampiyon yapsa niye göndersinler :D

Terimin birde kümülatif egosu şişiyor bir süre sonra baş edemeyince yolluyorlar. Arada reset lazım malesef :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyonlar liginde benimde umudum yok bakalım. Eskisi gibi son 8 e kalmalar falan gene görebilir miyiz bilmiyorum. Gerçi Nagatomoyu kim getirdi bilmiyorum nokta transfer oldu. Demek ki güzel transferler yapabiliyoruz istersek. Terim in oyuncu kazanması ayrı güzel bir durum. Biz vites artırıp giderken milli takımda salça olmaz artık bu tazminattan dolayı. Anca bir avrupa kulübü salça olursa olur ama çok zayıf ihtimal. Bakalım patladığı yere kadar gidelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...