Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıbrıs damgasıyla yunanistana girme sorunsalı


Killer

Öne çıkan mesajlar

Ha bir de şöyle bir enayilik var. Yunanistan'dan Schengen alırken mesela artık Konsolosluk yurda giriş-çıkış evrağı istiyor dosya için, e-devlet'ten alıyorsunuz, girip çıktığınız ülke yazmıyor ama atıyorum şu tarihte Sabiha Gökçen'den çıkış, şu tarihte Sabiha Gökçen'e yurda giriş diye döküm veriyor. Konsolosluk merak edip bu tarihlerde giriş-çıkışları pasaporttaki damgalar ile karşılaştırabiliyor; Kıbrıs giriş-çıkışları da hudutlardan yapıldığı için dökümde gözüküyor, o tarihe istinaden pasaportta mühür bakıp bulamazsa herif ayıkıyor bu adam Kıbrıs'a gitmiş diye. İhtimaller silsilesi ama bu yüzden Yunan'ın Schengen vermediği bir eleman oldu bizim şirkette şüpheli görüp
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"ukranya'ya gittim abi valla pompaya" deyip yırtarız sanki ondan? (yeni kimlik varsa tabi)

bi de batum üzerinden hopa'ya mı ne giderken de dış hatlardan çıkış yapıyosun, yine kimlikle gidilebiliyor olması lazım. gerçi onu "hopa bu" diye ayrıştırıp onu bildirmiyor olabilirler. ama ukrayna'dan yedirilebilir gibi duruyor.

bi de tur ppt'la çıkış yaparken damga vurmayabiliyor polis bazen diye aklımda kalmış ama %100 emin değilim ondan. biniş kartına basıp go'luyorlar sanki bazen? o damga karşılaştırma olayı da patlar gibi geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...