Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rage 2


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

  • 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

ben baya sevdim. 2 gündür full oynuyorum.
far cry tarzı oyun seviyorsanız direk oynayın.

far cry'ın tekdüzeliğinden kurtulmuş hali diyebilirim. bir sürü skill, detaylı silah ve karakter geliştirme var. aksiyon esnasında kullanılan güzel skiller var. sistemi de güzel oturtmuşlar. quest sistemi far cry 5'in neredeyse aynısı cutscenelerine kadar. 3 ayrı factionun questlerini yapıyoruz falan. bir de ateş etme hissiyatı baya hoşuma gitti.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sevdim baya open world mad max oyunu gibi. Konsol portu olmasi en kotu yanı tabi araç kontrolleri kötü olmus. Aim alırken zorluyor auto aim var kapanmıyor. Menu gecislerinde bir donma oluyor diskten okuyana kadar. Dunyada gezerkende oluyor arada. Hdd ye kurulu o yuzden olabilir belki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada acı bi gerçeği sonradan anladım. completionist oynuyorsanız ya da benim gibi gitmişken her sandığı fln bulucam kafasındaysanız bölgelerde ilk olarak doktor kvasire gidin.

10 saat gameplaying uzun bi kısmını bölgelerde sandık pad falan arayarak geçirdim. meğer kvasirde sandık pad arc chest sinyali skilli varmış. ?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benden başka yazan yok oyunla ilgili düşüşe geçen sevgim farkedilir belki.

oyun oynanış falan olarak hala çok iyi. çılgın gibi oynuyorum. ama amaçsız bir hale geldi. oyunun ana hikayesini isterseniz heralde bi kaç saatte bitirebilirsiniz. sırf bitmesin diye haritayı temizliyorum, evet çok eğleniyorum ama bu kadar ana hikayeden kopuk olunca biraz amaçsız oluyor.

nightmarede oynamak yine baya bişey kattı. level 10lar fln zorlayınca insan hırs yapıyor ama main storiyi bu kadar kolay bitirilebilir yapmak nedir ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...