Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Outlook 2007 de Gmail'den Download Sorunu


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

Gmail'de 17 gb doldurduğumdan dolayı bilgisayarımdaki Outlook 2007 yi kullanarak epostaları bilgisayarıma indirip Gmail'de yer açmaya karar verdim.
Fakat belli bir yere kadar download edip (2015 sonuna kadar ve 1,09 gb ) gerisini download etmiyor.
Problemi nerede arayacağımı bilemedim yardım lütfen.

Konunun da çıkış noktası şudur.
Çalıştığım işyeri ortak bir email adresi kullanıyor ve tüm çalışanlar ordan iletişim kuruyor. O yüzden bilgisayarlarda bütün gün Gmail açık olduğu gibi ayrıca herkesin telefonunda imap ayarlı olarak mail ayarı var.
Fakat hem herkesin telefonu hem de Gmail sıkıntı çıkartıyor. "Eposta alıp gönderemeyeceksiniz yakında" şeklinde uyarılar veriyor. Kotayı çoktan geçtim.
Ben de çok eski e-postalar lazım olabildiğinden silmek istemediğimden bilgisayarımdaki Outlook 2007'ye pop3 ile ayar yaptım. 2013 den 2015 sonuna kadar tüm epostaları aldı. Bunların da pst dosyası şu anda 1,09 gb tuttu. Fakat gerisini indirmiyor. Eğer hepsini indirirse 2016 sonuna kadar epostaları Gmail'den silip orada yer açacağım ama istediğimiz takdirde de bilgisayardan o e-postaları görebilme şansımız olacaktı. Olmuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Yılda 57,99TL abi 100GB yapmak Gmail hesabını.

Onun dışında MailStore programı daha uygun olabilir. Ama iş yeri diyorsun yani, ekstra kompleksite ve düzen bozumu yoluna gitmektense verin 60TL yıllık, ayni sistem devam edin derim ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla onlar için hava hoş. Onlar sıkıştıklarında eski epostaları silerek devam etmişler aylardır. Ben yeni olduğumdan benim ihtiyacım var o eski epostalara. Ayrıca bugün onların isteğiyle gitsem bile o kadar yoğun bir eposta trafiği var ki eninde sonunda kitlenecek.
En iyisi eposta kapasitesini arttırmak bence de ama burada bunu nasıl kabul ettireceğim onu düşünüyorum. Yok kredi kartı numarası gir falan biraz sıkıntılı bir durum. Burası bir dernek çünkü. Biraz fiyatı yüksek bir çözüm sorun oluyor. Ucuzsa da başka sorunlar var. Şu an en kısa süreli çözüm Outlook kullanmak olarak görünüyor. O da download etmiyor.
Şu an geçici bir çözüm bulup yönetim kurulu toplanınca sıkıntıyı konuşmak derdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...