Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Granblue Fantasy


Sam

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...

GBF fes hediyelerini kasaya yollamışlar, toplamayı ihmal etmeyin. rulet de 22 aralık - 4 ocak arasında.

ELvXb0wUEAEWbCy?format=jpg&name=360x360

bu sefer 200 draw çıkabilecekmiş rulette ayy lmao

bazen de gachapin ile taş-kağıt-makas oynanacakmış iki katı draw için 200 gelmezse.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Earth, çok kasmamıştım gerçi ama M2leri toplamıştım pendant filan harcamıştım. Gerçi o Caim gride dönüp bozulacaktı nasıl olsa.

Water bozulacak, 1-2 staff daha lazım ama M2 Harp ne kadar kalıcı ondan emin değilim. Belki M2 Anubis gridi deneyebilirim.

Wind'de Cosmic Gun'a geçsem harplar çöp olur ama Cosmic Harp alternatifi de var ve daha güçlü, o yüzden bunun için M2 grindı yapmam gerekebilir (En az 4 harp gerekiyor sanırım, 2 var.). Buna tam çöp oldu diyemiyorum. Şu anda grid Gun/Harp karışık zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence de aynı. earth dediğin gibi caim bozdu zaten. gidip full axe veya full katana normal m2'den daha iyi olmaz. water gene bozuldu diye birşey görmüyorum, staff caplerin tek başına bir anlamı yok ougi dmg boost olmadan. staff statları boostlayarak bir başına gene caplenmez. wind'de stamnity varken gun'a geri dönülmez veya solo stama gene geçilmez. (yapan da olsa bir videoluk iş değil yani metanın değişmesi, metada bu yıl bir değişim varsa hala anubis yönünde bence kaldı ki, o da primal için) stamnity her encounter için daha güçlü. kimseden "yaptım, yapıcam" gibi birşey görmüyorum yani değişen birşey yok halihazırda.

light'ın değişmesinin nedeni halihazırda sword'lar üzerine kurulu olması ve m2 bow'un da bir axe veya harp gibi big crit'inin olmaması. olsaydı ona da 3 bow koyardık, yerini tutamazdı gene cosmic sword.

bow'la sword arasında full hp'de dmg kaybı var, stam modifier o kadar büyük fark yaratıyor ama olay hp düşünce o farkın dezavantaja dönüşmemesi. hani kolay encounter için bow daha iyi ama kolay encounter dmg vuramayan zaten HL öncesi, onda da DEF buff yok zaten diye fikir yürüterek kendi başıma böyle karar verdim şahsen. meta hala değişmemesiş olabilir.

yoksa ulb opus olmadan caim'e geçtim mesela ve insanlar uyardı beni geçme diye. full hp'de dmg düştü. ama benim şahsi derdim hp düşünce dmg'mi korumaktı, ondan ötürü geçtim. yoksa double ygg'den ygg+alex'e dönmek zorunda kaldım mesela ve hayırı sayılır hp düşüşü de oldu beraberinde tek katanaya geçip double ygg mod'u bırakınca. o da hatırı sayılır bir kayıp yani, caim bile bence gerçek bir upgrade değil magna için. sidegrade diyorum şahsen deneyimledikten sonra. tldr: caim bile meta değiştirmedi gördüğüm, cosmic flb hiç de bile.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

Geçen pazar ilk defa 1 milyar yaptık, öbür günler 600-700m filan. Event toplamı 3.6 milyara çıktık. Pek slack sayılmayız hani sanırım lol.

birkaç saat önce dolduk ama event toplamında kaç yapıyorsun? 100m yapabilen insanlar arıyorum çünkü artık, event boyu 20m filan yapanları tek tek ayıklıyorum sırayla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güçlenmişsiniz b tierdan a'ya geçiyodunuz en son sorduğumda ?

Ben 85m yaptım sadece ex+ spam ile. C tierda takıldığım için amaçsızım 40boxa kasıyorum sadece, raid de yapsam 100m rahat çıkar tahminimce. Ama 1b günlük hedefiniz varsa ona yetemem heralde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1b günlük hedef yok ya, pazar günü nm100'e denk geldi abandık. 100m yaparım dersen yeter ama dolduk işte dün gece yeni, yer açılırsa yazarım.

a'ya geçeli 1 yıldan biraz fazla oldu sanırım işte devam ediyoruz, kotasız bir crew için gayet iyi sayılır sonuçlar. sadece üstüste dip 5'te kalanları filan atıyorum.

jakuniku kyoshoku sistemi lol

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

1587022862495.jpg?width=313&height=677

eugen seiyuu sizlere ömür... ?

2751117-hughes.jpg

olarak da tanıyorduk, huzur içinde uyu keiji fujiwara. daha önce de kanser atlatmış, tekrarlamış anladığım kadarıyla. ikinci arc'ta seslendirememişti tedavi görürken birkaç yıl önce.

Manlytears1.jpg

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

ahah bakın 15-28 ekim arası hangi collab event var sırada!

FB_IMG_1633685560697.jpg

aklından başlamak geçen varsa iyi bir fırsat olabilir halloween banner'a denk geleceğinden, (aralıkta free draw ve rulet fırtınası ile donatılır roster, ardından mart'ta gene freebie'ler) %99 güçlü ve bedava bir gintoki ssr charı verirler. yanına da gene güçlü bir kagura ssr charı verebilirler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...