Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Granblue Fantasy


Sam

Öne çıkan mesajlar

forumda oynayan üçüncü bir kişi olduğu ve hakkında konuşulduğuna göre başlığını açma vakti geldi, fgo başlığını yeterince bozduk. :p
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91Xd0XWpebL.jpg
chrome, safari üstünden pc'de (esas hardcore bu şekilde oynanıyor) veya android/ios tablet/telefon üzerinden mobilde oynanabilen bir turn-based gacha mmojrpg. mobil platformlarda türü popülerleştiren ve önünü açan oyun denebilir. 2014 mart çıkışlı, sadece japonya sunucuları var ama ingilizce in-game çeviri ile oynanabiliyor.

pros:

- klasik jrpg combat gameplay (kart vs çekme yok, skill'ler kullanılıyor, charge biriktirme, attack vs eski turn-based final fantasy'ler gibi temelde)

- guild'ler ve hatta coop raid'lerde skor yarışı üzerinden guild wars event'leri

- 6, 18, 30 kişi ile yapılan boss raid'ler, coop üzerine kurulu midgame ve endgame. (endgame raidler 10dk'den uzun ve onlarca turn sürebiliyor) bir örnek:
https://www.youtube.com/watch?v=JtFhLF6CW54
- silah gridleri, extended mastery perks üzerinden takım customization derinliği

- devamlı durmak bilmeyen story ve challenge event'ler, bu kadar sık devamlı yeni content yaratılan bir mmo oynamadım herhalde

- süper, tek kişi elinden çıkan art (minaba hideo, 2014 early game art zayıf ama 2015 sonrasında soejima tier'e çıkan bir artist) ve efsanevi besteci nobuo uematsu (final fantasy serisinden en iyi bilinen) elinden çıkan süper soundtrack

- zibilyon tane seiyuu tarafından bazı istisnalar hariç baştan sona seslendirme, efsane seiyuu'lar (wakamoto, teh rie, sawashiro filan yok yok, sevdiğiniz seiyuu kesin birini seslendirmiştir) tarafından seslendiren çoğu sempatik 700'e yakın karakter (bu sayıda variant'lar da bolca mevcut tabii)

- f2p ile oyundaki bütün contenti rahatça yapabilme imkanı, para döken free player'ın önünde ama önünü kesmiyor bu esnada

- gacha oyunları arasında nispeten cömert ve sabrı ödüllendiren, yüksek yüzdeli draw sistemi. 300 draw biriktirene istediği charı ücretsiz çekme imkanı, yılda bir oyundaki bütün charları çekebilen bir ticket satışı, yılda birkaç kere limited olmayan charları çekebilen ticket satışı (bir yıldır sadece bir kere ticket aldım ve endgamedeyim sorunsuz, göz korkmasın f2p oyuncu en güçlü charları çekebiliyor sabır ve şansla)

- charlara nerf yok, ultra nadir istisnalar hariç, powercreep oldukça eski meme tier charlar bile bufflanıp işe yarar hale getiriliyor yamalarla

- en güçlü 2-3 char üzerinden dönmüyor oyun sırf, onların durumunu zayıflatacak şekilde yararlanıyor yeni eklenen content, no merlin/lort milföy 2

cons:

- kore mmo tier grind, aka grindblue fantasy

- nihayetinde gacha oyunu, şanssızlık yüzünden bazı elementlerde uzun süre zayıf bir ekibe muhtaç kalma ihtimali var

main story'nin ilk arc'larını işleyen bir anime'i yapıldı, ayrıca platinum games tarafından project re: link adında bir konsol oyunu da yapılıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=mU4CWExHOJg
https://www.youtube.com/watch?v=-2s16sJAtRg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Şu Beginner's Draw ı alıyim diyorum, oynarım ben bunu FGO kadar olmasa da.
Use Ticket kısmında 10 sayfa var, JAlter filan dahil. Accountu açış tarihime bağlantılı ya şimdi bana bunu aldırıp sonra yok bunlar limited diyip aldırmamazlık yapmaz di mi?

Yalnız Tier listteki Summer Zooey filan yok, summer event için limited herhalde ama JAlter ı da aynı tierde koymuşlar. Bir de Yodarha çok iyi diye birşeyler okudum filan, pek karar verebilmiş te değilim aslında. Jeanne ve JAlter arasında gidip geliyorum ama oyunu kıran daha iyi bir character var derseniz onu tercih edebilirim.
Şuradan seçmeye çalışıyorum.


Ya da işte şimdi tamamen bırakıp rerolling için iyi bir eventi bekleyip baştan başlayabilirim belki. 3 ticket rollayıp tekrar denemek zor gerçi, ama hiç yoktan iyidir ^^

o pool sabit, değişmez. summer zooey limited, legfest varken açsaydın hesabını, seçebilecektin. summer limited iken çok popüler diye normal limited havuzuna taşındı.

summer zooey dark wpn grid'i oturtunca (zaman ve emek istiyor) kırık bir karakter ama gitgide kısıtlıyorlar esprisini yeni endgame bosslarında. knox almıştı, bana hala çıkmadı ama mesela. güçlü karakter ama newbie grid ile pek esprisini hissedemezsin.

yodarha newbie trap. oyunun başlarında 1m plain dmg atmak early game'de bossları tek atıp geçmeni filan sağlar. ama dlc bonus gibi düşün, endgame'de kullanan yok direkt çöpe. ilk 1-2 ay faceroll yapayım sonra çöp olsun uygunsa alınabilir ama ben şahsen almazdım.

bütün jeanne'lar güçlü, hiçbiri üzmez ama summer ve dark en güçlü şu anda. core char elementinde hep. ben beginner draw ile light jeanne'ı almıştım oyuna onun için başladığımdan ama tamamen gameplay odaklı düşünüyorsan dark jeanne daha avantajlı elementi için.

yalnız burada uyarı, knox'un düştüğü duruma düşmemen için: zoeey aldı ama dark grid farmlayamadığından başlarda sıkıntıya düştü, dark ekibiyle zorlandı. dark & light midgame'den itibaren açılmaya başlayan elementler. early game'de bunlar üzerine odaklanırsan zorlanırsın çünkü silahları en nadir droprate ve en zor omega bosslarda o klasmandaki.

summer zoeey, dark jeanne, light jeanne, bunları aldım diye üzülmezsin ama asla uzun vadede. summer zoeey enmity enabler olarak sanırım en yaygın kullanımda olabilir. gerçi alamıyorsun, o yüzden şöyle diyeyim: o linkte "core" yazan charların hiçbiri üzmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samin dedigi gibi hangi core karakteri alirsan al uzmez seni zaten early game'de weapon gridin olsun summoni olsun vs atklari yuksek olanlari dizeceksin, party'in farkli elementli karakterlerden olusacak.

early game'i herturlu yaparsin zaten olay mid-game de basliyor.

tavsiyem, dark ve light'a hic bulasmaman enazindan simdilik.

dark ve light weapon drop rateleri hem dusuk hemde bosslari diger elementlerin bosslarina kiyasla epey zor. diger bosslardan fazla 2 kati hplerinin olmasi yaninda, bir ton triggerlari var o bosslarin.

o ticketi almak icinde acele etmene gerek yok, sen satin alana kadar her ay 3-4 gunlugune ekraninda belirecek 'al beni ulan artik' diye :P

party frontline, tum karakterlerin ayni element yapacak imkanin oldugunda degerlendir derim ona gorede ilk hangi gridini yapacaginin kararini vermis olursun zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her 28-29 gibi kesin ama ay ortasında da yapmaya başladılar, 3 gün filan sürer. ay ortasındaki flash gala geç kaldı hatta. 2-3 gün sonra gelebilir bu banner bitince belki.

yani şöyle diyim zoeey'in esprisini sen karar ver:

enmity property'li silahlar hp azaldıkça dmg bonus verir, hp diplere inince dmg bonusları çok yüksek miktarlara ulaşır. zoeey bütün takımın hp'sini sıfırlayıp, hepsine 3 turn life leech bonus ve dmg immunity veren bufflar atıyor tek skill'de ki bu kırık bir skill. dolayısıyla 3 turn boyunca dmg cap filan vuruyor takım weapon gridde enmity silahlar doluysa.

15-20m boss hpleriyle sınırlı solo encounterlarda direkt yokedici bir etkiye sahip bu.

lakin boss plain dmg atıyorsa (oyuna yeni eklenen endgame bosslar sık atıyor) dmg immunity'i delip geçiyor, yattara. oyunun en zor bossu (yukarıda videosunu koyduğum) böyle mesela, zoeey kullanırsan bütün ekip ilk turn gg. ama eski bosslarda ve çoğu solo bosslarda bu plain dmg olayı yok gibi birşey.

tabii bunun için enmity grid lazım, bu da f2p oyuncuya dark veya wind elementleriyle sınırlı. (light'a eklediler post-endgame filan ama yok varsay senin açından çünkü benim bir yılda vardığım nokta hergün oynayıp)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EMP leri nereye gömmek lazım?
Charlotta 1 tane aldı, Double Attack a verdim ama 2 tane Double Attack skilli var. Stackleniyor mu bunlar? ATK skilli de 3 tane.

MC için de şimdilik hiç dağıtmadım, Dark Fencer iyiymiş onu açmaya çalışıyorum, herhangi bir tavsiye var mı o konuda?

Progress olarak ta questleri filan bıraktım Normal-Hard raid yapıyorum (Hard yapamıyorum yardım istiyorum ^^)
Omega raidlere ne zaman geçmek lazım?

Early game için söyleyeceğiniz şunu mutlaka al gibisinden birşeyler var mı? Side event questleri yapıyordum free SR character açmak için, 2.sinin bossunu kesemedim diye kaldı, devam edemedim. Main queste devam mı etsem free SR characterler için?

Pinboard questlerinin SSR ından da Beatrix çıktı, iyi mi? Tierlistte A1 e koymuşlar gerçi, fena değildir herhalde.
Buff sistemi karışık geldi ama, Active skilleri passive ini değiştiriyor, bayağı güçlü bir passive buff ı var (tabi diğer SSR ları bilmediğim için ne kadar güçlü emin değilim).
Fazla niche sanırım, early game için pek efektif değil gibi gözüküyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

main char emp ile charların empleri ayrı, wikiye bak hepsi için char sayfalarına ve emp sayfasına. charlar için strategy tabinde olur. reddit tier list'tekine de bak, (element tablerinde sağdaki sütun) kıyasla ona göre karar ver. charlar için node maxlamamak lazım genelde diminishing var çoğu nodeda. triple atk (ikilenir) ve crit (üçlenir) charlar için garanti işe yarar ama hep. bunlar yoksa da (1lenir veya 2lenir empler kötüyse) veya elem atk (1lenir veya 2 lenir aynı şekilde) charın rolüne ve varsa gimmickine göre de değişen birşey gerçi.

mc için row4 açana kadar dağıtma zaten, ona da çok yolun var, r101 işi. sonra sebil gidecek zaten.

yardım iste zaten, hatta omega için de yardım istersin millet akar eritir 5sn'de. host için bir red chest, mvp için bir red chest. %50 filan yapabiliyorsan mvp garanti, yapamıyorsan da gene host chest ve belki mvp chest alırsın. yapmaya çalış yani olduğunca çünkü omega farm ana drop kaynağın olacak gridlerin için. ne kadar çok yapabilmişsen kardasın. ikinci red chesti mvp ile garantilersen optimum.

main questte nereye geldin bilmiyorum ama daha zayıf ve en eski karakterler, biz yoklukta kullanmıştık side story olayı henüz yokken ama side story charlarınla girebilirsen daha rahat ilerlersin. kafana göre karışık git ama, 40'lara kadar kolay zaten main story. bir de çoğu char fate episode için belli noktaya gelmeni ister zaten drawdan çıkanlar.

bea bende yok ama bildiğim top tier char değil. sana ne çıksa zaten kullanırsın ssr olarak yoklukta şu an. :p

bazı charlar düzdür, bazılarında kendine özel bir mekanik var işte bea öyle bir char, kullanmadığım için no comment ama bana da karışık gelmişti halloween versiyonu storysini oynarken. gimmickli ssr charlar için wikiden strategy sayfasına bak, genelde birşey yazmış oluyorlar kullanımıyla ilgili.

bir de okumuşsundur herhalde ama early game için tavsiyem dark fencer sınıfına beeline rushlaman. en iyi sınıf newbieler için row4 açana dek. bosslarda filan ölüm kalım arasındaki fark. zorlanmadığın contentte ama bütün sınıfları sırayla açıp maxlaman lazım masterylerini almak için. bütün masteryleri toplayınca mc op hale dönüşüyor midgame'de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dark fencera kasıyorum işte, Sentineldeyim, bunu da bitirince açabiliyorum. Yalnız Row4 açılana kadar EMP dağıtma demişsin de Dark Fencer a da mı dağıtmıyim? Uzunca bir süre onu kullanacağım anladığım kadarıyla?
Hangi raidleri yapmamı tavsiye edersin bu arada? Sıradan gidiyorum Tiamat Colossus Normal Hard filan diye de pek bir işe yaramıyor sanki. Omegalar daha açılmadı, açılınca onları summonlayıp milleti yardıma mı çağırıcam?

Bir de raidler için 50% üzerinde vurmanın bir avantajı var mı? Daha fazla xp/loot gibi? Yoksa kendim kesebilecek olsam bile millet nasiplensin diye backup mı çağırıyim #1 olduktan sonra?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dark fencer'ı uzun süre kullancaksın evet, emp vereceksen de çok verme yani. sonra yüzlerce harcanacak row4 ve ex2 sınıflarda çünkü ve asla geri dönmeyeceksin önceki rowlara.

normallerde pek birşey yok da hardlardan hep omega host matı düşer hem sr versiyonlar filan filler olarak işe yarayabilecek. hardları yaparsın sonra omegaları yapabildiğin zaman onları yapmaya başlarsın.

gücün hiç yetmezse çağırabilirsin insanları fazla uğraşmadan, öldürürler sana host red chest filan gelir. ama mvp alabiliyorsan almaya çalış hani çünkü red chestte esas item loot, droptable olarak red chestlerde her zaman önemli lootlar. wikide boss sayfalarında gösterir loottableları.

önemli olan mvp'nin garanti red chestini alman, vice mvplere garanti değil çünkü red chestler. %50 dememin nedeni %49 yaparsın, gelir adam tek atar kapar chestini. %51 aslında hani. ama başlarda sana zor gelecektir yani normal, çok kasılmana gerek yok mvp için. item grid geliştikçe snowball etkisi olacak zaten.

millet nasiplensin diye değil de mvp red chest garantiyse zaman harcamana gerek yok ilave hani. belli bir skor limiti üstünde daha çok xp vermez zaten. mvp chest cepteyse loot olarak da hepsini bitirmenin bir esprisi yok.

şu dediğimin tek istinası guild wars bosslarıdır çünkü onlarda fgo'daki boss gibi verdiğin dmg üzerinden ladder ödülleri topluyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normal yapmıyim mi o zaman? Sırf Hard mı kasıyim Omega Animalar için?
Şu andaki ilk hedefim Renown Pendant kasıp shoptan SSR Omega Weaponları almak sanırım.

Şu anda su gibi EP harcayıp event raidi leechliyorum, gıdım gıdıp toplayarak şu itemları alabilirsem güzel olucak.
İlk 2 item çok şey istiyor ama, summon alıp geçerim belki (Tribunal loot olarak düştü eheh)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normale gerek yok hiç bence.

evet shoptan silah almak renown pendant ile en doğrusu. luminiera sword oyundaki en rare (1 yılda 4-5 tane filan düşürdüm, gerisini shoptan aldım hep, hala farmladığım tek silah) ve en op (post r100 uncap ile) omega drop açık ara ve shopta restock olmayan tek silah. aklında olsun.

summon'ı event sonrasında da alabilirsin, xeno olmayan düz versiyonları o bossları showdown rotasyonda çünkü. sadece o iki silah event exclusive ve endgame gridlerde de en çok istenen silahlar ex modifier'lı silahlar arasından massive dmg verdiklerinden.

damage formula sayfasında anlatır neden normal, omega ve ex modifier'ları ne şekilde mixlemek lazım gridde summon auraya göre.

casinodan ep ve ap consumableları al her ay, restocklanır. poker bir çile ama bir ayda verdiği consumable'ı fgo'da 3 ayda bile alamazsın eventlerde sürünüp. :p genel olarak ap ve ep sıkıntın olmayacak ama kısmet işte magfestte başlamadın, o yüzden sıkıntı olabilir şu aşamada. sonra zaten half ap-ep varken birikiyor devamlı. bir de günlük tweet at poolu doldurmak için. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu. gameplay olarak fersah fersah ötesinde fgo'nun, onu fate evreni olmasa silmiştim çoktan. gbf grindy ama düşük eforla bütün content yapılamaz yani onu söyleyeyim önden, main story zorlaşıyor çünkü ikinci yarıda. ama event'ler, side story'ler filan hepsi casual oynamayla yapılır en yüksek zorlukta olmasa da.

ama çok sayıda insan bırakıp geri dönüyor sonra oyunun yapısı müsait yani düşük yoğunlukta oynamaya aslında.

yani şöyle diyeyim bunda ekibini, gridini vs'yi kurunca metodik olarak oynayarak belli sonuca ulaşabiliyorsun. fgo'da random card deck kötü çekersen patlanıyor, randomizasyon çok fazla combat içinde. boss yaparken boss kafasına göre düz vuruyor, kafasına göre special atıyor. special atarken cd'si yok ölümsüzlük spamliyor üstüste filan. bundan bossun trigger'ı belli, modları belli yani okuyup öğrenince sürpriz yok. boss kuralına göre oynuyor oyunu. delirtmiyor o yüzden combat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani gbf main story de ilk başlarda bayağı vasat, ilerledikçe açıldı ama. ilk büyük story ch63'te bitiyor, ikinci büyük story ch118'de bitti sanırım. ikinci story'de bayağı geliştirdiler kendilerini.

ilk story'de mesela "monster geldi konuşmaya ara verip onu dövelim" sahneleri var paso, ikincide onu bıraktılar sırf visual novel gibi gidiyor chapter bir boss battle'a kadar filan. oyunda eski content'le yenisi arasında bayağı fark var hani.

side story'ler de 30dk'de biterken 2-3 saat rahat okunur hale geldi, monster encounter'ları azalttılar. çünkü oyunda farm için zaten çok boss vs var yani.

arcarum diye ayrı bir mod eklediler geçen yıl gene turn sayısını ekonomik kullanmak üzerine geçen seferler, orada başka bir mantıkla başka ekiplerle oynamak gerekebiliyor turn verimli kullanmak gerektiği için.

bir de tabii pc, telefon, tablet bunların arasında devamlı geçiş yapabilmek çok rahat. pc'de hardcore real-time raid yapıp sonra elime telefonu alıp salonda tv izlerken bir yandan casual takılabilmem filan.

2015-2017 arası kancolle oynadım, sonra 2017'de feh'e başladım, bunu bulunca ikisini de bıraktım. sonra fgo'ya başladım, feh'e geri döndüm ama açık ara bunu oynuyorum en çok, bunda yoğun event varsa bırakıyorum öbürlerini filan.

2-3 yıl önce tokyo fuarında en büyük standı gbf almıştı da demiştim yok artık o kadar da değil ama oyun boş değilmiş yani. tam bir yıldır hergün oynuyorum.

oyunda mekanik olarak derinlik var, gameplay customization var, ap olayları "oynama yeter oynadın artık kapat" dercesine kısıtlamıyor, (bir yıldır potum bitmedi hiç daha) gacha da gene gacha ama zamana yayınca süründürmüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FGO daha az grindy. Onda da grind var tabi ama party i oturttuktan sonra azalıyor. Şu sıralar sırf event farmlıyorum sonrasında koyverebiliyorum. Daha rahat, daha casual.

GBF yeni başladım genel olarak konuşamıycam ama aşırı grindy, sonrasında grind azalır mı bilemiyorum. Gameplay olarak daha güzel ama. Gacha konusunda da daha cömert sanırım.

@Sam:
Event weaponlardan kılıcı mı alıyim lyre ı mı? Material toplayabildim yeteri kadar ama bir tane daha için farmlayamam artık. Kılıcı çoğu class kullanıyor ama yeterince kılıç var sanırım, lyre gerekecek bir durum filan olabiliyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harp daha iyi, oyundaki en iyi bard main-hand. elysian'la onu kullanıyorum şahsen. gridde durmak için kılıç daha yüksek dmg gerçi ama mh olarak çöp.

aslında earth için kılıç kıtlığı vardı ve herkes bu kılıcı bekliyordu o kıtlığı aşacak diye ama çöp çıktı, şaşkınız yani. oyunun final boss hariç kullanımı yok kılıcın mh olarak maalesef. off element kılıcı, oyunun %99'u on element.

fgo'da uncap mat farmlama filan grind kısmı, karakter ve craft essence hariç başka geliştirecek birşey olmadığı için uncap matlarını toplayınca bitiyor grind büyük ölçüde.

gbf'de weapon grid için grind'ı ben 6 ayda filan bitirebildim ama magna2 grid gelince gene upgrade yolları gözüktü. fakat şu anda aşırı kasınç olduğu için bıraktım onu yani.

şöyle diyeyim: grind sizin için kısa vadede bitmez. knox hala bitiremedi o da bir yıl önce başladı neredeyse ama 5-6 ay ara verdi, hala uğraşıyor. :p

bu oyun için tek uyaracağım şey grind ve gacha kısmı. grind'ı acımasız, gacha merhametli (8000$ harcayıp istediği charı alamayan haberi çıkınca 300 draw üstüste yapana garanti çekme şansı verdiler lol) ama gene de gacha. zaman yiyen bir oyun, başladığımdan beri başka oyun bitirtmedi neredeyse.

ben martta draw biriktirmeye başladım mesela, 150 draw birikti. 100-150 daha biriktirip üstüne yazın bir kutlama event'inde bedava draw verdiklerinde şak şak drawları basacağım, sonra gelsin summer jeanne!
https://i.redditmedia.com/wexOQFMbspq3U_1JLUKPaOWcIG9bVo8M9z-bqgENzf0.jpg?s=689ca3e232c10ce05ea486304ff72fcc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GBF de grind azalmiyor, aksine artiyor... sadece su var ilerde guclendikce normalde 1 gunde bitirdigin eventi 1-2 saatte biterebiliyorsun lol.

GBF content olarak FGO'nun 10 kati falan (abartmiyorum direk boyle)
bazi aylar event ardina event basiyorlar, nefes alacak zaman bulamiyorsun.

GBF 'ye uzun soluklu oyun olarak bakin, zaten paso bir time-gate ile karsilasiyorsunuz lol

@cuce abi bence GBF'ye bir sans ver, produksiyon olarak FGO'i dover. FGO brand olamasa bos beles, oyun kimsenin oynayacagini sanmiyorum heleki o sacma sapan combat sistemiyle.


xeno vohu'dan harp'i al bence, earth'un magna gridinde yeterince swordun olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gacha olarak da şöyle örnekleyeyim:

gbf:

- %6 5* şansı
- 3 ayda bir non-limited char seçtiren ticket + 10-draw satışı
- %15 4* şansı
- yılda bir sınırlama olmadan oyundaki bütün charların seçilebildiği ticket satışı (her mart ayı)
- ayda bir 2-3 günlük limited pool, non-ticketable charların olduğu ilave bir havuz
- summer, halloween, xmas limited charları için dönemsel gelen havuzlar
- bir char bir kere çekilince tekrar çekmeye gerek yok, maksimum potansiyeli açık uncap edilince
- prem draw currency ve single draw ticket yağıyor resmen event ve loginlerle

fgo:

- %1 5* şansı
- char satan ticket asla yok
- %4 4* şansı
- yılda bir "%1 5* poolunu 5-6'ya bölen bir banner satışı, garanti char yok %1 tutturup sonra içinde istediğinizi tutturmanız lazım"
- %1 poolunu 1-2 chara %0.75 olarak odaklayan bannerlar, tekrarı çok nadir
- bir charın charge attack'ını maxlayabilmesi için 5 kere çekilmesi gerekiyor, 3* veya 4* charlarla 5*'dan daha kuvvetli charge atma durumu yaşanabiliyor bu yüzden
- prem draw currency ve ticket kazanımı daha nadir

tldr: gbf'de şansın gülmesi daha kolay ve bir kere gülse kafi, gülmezse parayı basıp çözebiliyorsunuz. fgo'da ölme eşeğim ölme her türlü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet onların daha çok ama bayağı düşük gene, fgo'daki gibi çok büyük rate uplar yok bunda.

summer zooey summer limited'dan normal limited havuzuna geçirildi popülerliği yüzünden, her ay iki kere var yani.

senin durumunda sakla demem çünkü ne çeksen yarar sana şu an ama önümüzde summer limited charlar gelecek işte yazın birkaç kere. ama daha var ona. şu an kullanabilirsin bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...