Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netspeed


Arondrin

Öne çıkan mesajlar

1 buçuk yıldır falan fiyat güncellemesi olmadı netspeedde ama gelecek ay tt port kiralama ücretlerini 2 kata çıkaracağı için zam kaçınılmaz olacak

eskiden olsa taahhütsüzlük cennet derdim ama şimdi böyle yüksek enflasyon ortamında sürekli zamlar geleceği için taahhütlüler daha iyi gibi, hiç olmazsa 1-2 yıl ne ödeceğin belli olacak.

netspeed şu an için tam fiyat/performans isp'ı ama bakalım yüzde kaç zam yapacaklar, turk.net fiyatlarıyla ile aynı seviyeye gelirse cazibesi kalmaz.

75 vdsl

13116103119.png

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm taahhütsüz neden kotu olsun, adam da biliyor fiyatları ayarsız arttırırsa müşteri kaybedeceğini. işine gelmezse çekip gidersin. öbüründe bi geçiriyolar sözleşmeyi bi daha kötü müşteri hizmetiymiş kötü bağlantıymış uğraş dur. burada adamların taahhütsüzlüğü direkt müşteri memnuniyeti olmak zorunda zaten yoksa kaybederler.

ben de 2 seneden fazladır kullanıyorum, boktan bi net hızı var ama buranın altyapısı yüzünden yoksa burada superonline da kullandım aynı. bunlar reseller gibi bişey heralde.

2 seneden beri de fiyat değişti mi bilmiyorum, değiştiyse de aşırı düşüktür. hatta şaşırıyordum hala nasıl aynı tutuyorlar diye, bence de zam kapıdadır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

zam haberi çıktımı bilginiz varmı acaba % kaç olacakmış netspeed de yeni tarife ? belki müşteri kapmak için 1 ay geciktirirler zam olayını ama eninde sonunda zam gelecek bunlarada 179 tl turknet paketim aynısı burada Ultimate VDSL Kampanyası 139 tl diyor şuan yeni gelen müşteriler için.

 

https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/ultimate-kampanyasi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

millet bu zamla bile noname isplere kaçmaya başlamış zaten nette başka yerlerde gördüğüm, sanmıyorum 1 yıldan önce yapacaklarını. yaparlarsa batarlar büyük ihtimal.  he telekom 3 5 ay sonra port kira ücretlerini yine %100 zamlarsa o zaman adamlar mecbur yapar o ayrı

kablo için de yorumum benim apartmanda olsa adsl zamanından beri geçmiştim ama kablo yok

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...