Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Build Live - 2018


reyou

Öne çıkan mesajlar

azure uzerinde 200+ uygulamaya wrapper yazmislar. twitter, github, facebook hepsi var. sen tek endpointi cagiriyosun, bagladigin 3rd party uygulamalarin istedigin methodlarini calistiriyor.

yok tweet at, lokasyon ekle, face'den resim paylas, github a push'la etc.

cok fantastik olmus. bir de reverse api call yapsalar, yani karsi tarafta bir action calistigi zaman sana forward ederse arabesk fantezi olur.

adam literally 5 dakika icinde twitter'a post atan IoT yazdi, azure a deploy etti. son 1 dakika kaldiginda, simdide twitter'a post edelim dedigin de, hade len nasi yazcan 1 dakikada wrapperi dedigim zaman, adam cikarip vurdu masaya resmen asdklfj
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

azure serverless functions sessionda, aslinda cevabini tahmin ettigim bir soru sormustum. degisik functionlari degisik dillerle side-by-side yazabiliyoz mu diye, evet dedi adam, 3 farkli function'i python, js, C# ile ayri ayri yazabiliyomusuz.

EDIT: damian edward'in sunumu varmis az sonra, .net ci olanlar mutlaka tanirlar adami. favorim kelim ya <3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
genelde bu ms "bakin gelecek ne guzel!"

geyiuklerini yapiyor.

iste kisa bir sure sonra benim office yillik suresi bitiyor. onu guncellemem gerekiyor.

o zaman office.com, microsoft.com, outlook.com arasinda gidip gelen, ulken amerika mi? yok degil mi? vay anasini nasil amerika olmaz ya?
dur edge kullanmak ister misin? dur ulkeni degistiriyorum... hooop belke degistirmem simdi. neyse degistirdim ulkeni. haydi al ne alacaksan.. dukkani kapayacam! HAA O ULKENIN O KARTINI BURADA KABUL ETMIYOS AGA.. ile devam eden

tarzindaki boktan arayuzunde bogulup giderken mikrozort'un gelecek anlayisina sokayim diyorum..


hatta bu yazdiklarimi

Nasıl olduğumuzu bize söyleyin. Deneyiminiz hakkında bize geri bildirim vererek bir sonraki ziyaretinizi daha iyi hale getirmemize yardımcı olun. Bu anket 2 dakikadan az sürecektir. Buraya tıklayın

kismina da birebir yaziyorum.

koy paypal opsiyonunu. sadelestir ulkeleri yahu. yap karasal avrupa amk. oradan girip alayim. ulke ulke dolasip senin hangi karti kabul edip etmedigine mi bakacagim? yoksa kartlarin cep aplikasyonuna girip "acaba para cekti mi?" diye kontol mu edecegim?

hayir sanki deepweb'den beyaz kadin satin aliyorum. koko falan alsan daha kisa surer burokrasisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baktim da hater lar hemen #movingtogitlab diye zirlamaya baslamislar slkdfjaklsdfj


lan oglum onlara da versen 2 milyar dolar, birak microsoft'a cambridge analytica'ya bile satarlar sirketi lel. ustune hepsinin evinde bi xbox vardir, vs code kullaniyoalrdir ve ustune %99 linked in hesaplari vardir.

adamlar fistik gibi almislar iste, valla ben bile bazen dusunuyodum iyi hos bu kodlari buraya koyuyoz da sanki saglam bi backup gerek gibisinden. super olmus microsoft'un almasi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...