Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 31. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 29.04.2018 - 19.00


fenn

Öne çıkan mesajlar

ne günü ya, orta alanı kapat topu kenarlara itecek şekilde alan savun bjk'yi savunmada direkt kitliyorsun. vida - tosic çıkacak köylü şenor yine bu savunmaya kontradan atamıyorsan zaten şampiyon olama.

gs için gayet kolay maç olacak.

şenor gidip anlayan birilerine telefon açıp gs'ye karşı nasıl oynayayım diye sorup, bizzat uygulamazsa ve oyun içinde de kendine göre takımı baltalamak için dokunuş yapmazsa bjk'nin kazanma ihtimali yok.

gerçi benim içime nedense gollü beraberlik olarak doğuyor. iki takımda o kadar kötü ki normal olur yani direkt sezonun genel görüşünün hakkı bana kalırsa.

şu iki takımında şampiyonluk yarışında olması direkt ligin boktanlığı ya. başak'ın halen koparamamış olması da ayrı mallık o kadar sevmeme, korumama rağmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şenor atiba tolgay çıkacak defansı tosiç medel yapar, quaresma saçma sapan kaptırmazsa kontra yemez bjk babel de bugünkü gibi oynarsa direk sıç yalnız

caner sezonu kapatmış üzüldüm bir yandan da iyi oldu çünkü savunması berbat, rodriguez maymun ederdi bariz

asıl köylülüğü negredo çıkararak yapacak maalesef, love oynamalı kesinlikle maicon denayer ikilisi resmen altın madeni onun için, en azından temiz 30dk oynamalı love

beraberlik gibi duruyor ve öyle biterse akbilspor götürür artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana gelene kadar 10 dan fazla adam var burada mesajlarini doksek ortaya. hakaretlerinden cirkefligine dip yapmis adam cok.

sizin derdiniz baska gecin bunlari hadi.

hani su mesajima bile laf ederek zaten niyetinizi belli ediyorsunuz algi yaratmaya calismayin 1 ay minimum dayanirim ban yemeden, o sampiyonlugu beraber kutlayacagiz ajsdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...