Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 31. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş | 29.04.2018 - 19.00


fenn

Öne çıkan mesajlar

tudor 16 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyet - 32 puan
terim 15 maçta 11 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet - 34 puan

tudor'la takım büyük maçlarda ve deplasmanlarda inanılmaz kötü oynuyordu. hani öyle böyle değil. beşiktaş 3-0 yendi, başak 5 attı, trabzon'a bile yenildik lan.

şimdi tek istediğim şampiyonluk gelsin de terim en az 2-3 sene kalsın. bi istikrar görelim, takımın başında kimin olduğu belli olsun falan. şampiyonluğun kendisi çok da umrumda değil aslında yani daha çok getireceği istikrar için istiyorum şampiyonluğu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tudor'un 2 dönüm noktası vardı.

1- österşundz
2- içerideki fb maçı

hadi österşundz elendik falan lige iyi başlayınca sineye çekildi de sen sallanan feneri evinde yenip fişi çekemedin yani. hani oynar takım o gün o gol olmaz rakip gelir 1 kere atar gider yine eyvallah ama resmen takımı korkak oynattı o gün.

ligin 9. haftasıydı, fener 8 puan arkanda, o maça terim çıksa topuyla tüfeğiyle saldırırdı ve yendiğin an 9.hafta sonunda;

gs 25
bjk 15
fb 14

olacaktı tabela. hem rakipleri kıracaktın, hem medyada sana büyük maç kazanamıyor diyen adamları kıracaktın, hem taraftarla barışın tohumunu atacaktın. ama o gün bütün 8 hafta oynadığını çöpe atıp çorba yaparsan maçı taraftar da takip eden trabzon, başak maçlarından sonra istifasını istedi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

15 sene sonra bjk'nın ligde üst üste iyi olduğu birkaç sezon izledik, güldük eğlendik bitti abi.



son 5 yıl lig şampiyonluğu
bjk-2
gs-2
fb-1

son 10 yıl lig şampiyonluğu
gs-4
bjk-3
fb-2
bursa-1

son 5 yıl avrupa puan
bjk-57
gs-30
fb-24
ts-18

son 10 yıl avrupa puan
bjk-87
gs-77
fb-63
ts-34

başka başlıklarda da son 2 sene son 3 sene gibi yazılar görüyordum da geçen böyle bir şey görmüştüm paylaşayım dedim.

özellikle 1 tane fenerli var ismi lazım değil her mesajında son 2 seneye atıf yapıyor lafa başlarken de sdsafa

öyle yani iyi forumlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


khalad said:

DarKRideR said:


Abi sezon başından beri diyorum, yine diyeceğim.

Şenor'un ŞL ve 3. sene üst üste şampiyonluğa oynamak için istediği adamlar:

- YUSUF ERDOĞAN
- BURAK YILMAZ
- VOLKAN ŞEN

tşk.

Kanser bu adam kanser şunu 2 senedir bir türlü kabul ettiremedim bu foruma...

Tamer Tuna'nın başarılarının, çabalarının üstüne yattıkça daha da efsane oldu. Tek başına hiçbir şey kazanabilecek bir adam değil bu.

Modern futbolda artık Şenor, Terim gibilere yer yok. Ne kadar kızsak da ve aralarındaki en karaktersiz olanı olsa da Aykut bunlardan 10 kat daha iyi teknik direktör. En azından doğru yanlış bir şeyleri muhakeme etme ve uygulama şansı var.


2 şampiyonluğu Tamer'e yazıyorsun yani vay be. Şu argümanı oluştururken bile insan düşünür ben ne diyorum diye.

O yazdığın futbolculardan Burak'ı sevmem ama Negredo yerine gelmiş olsaydı hakikaten şu an yine şampiyonduk. Volkan Şen ve Yusuf Erdoğan hocasına göre futbol oynayan adamlar. Beşiktaş'ta görmek istemem ancak ŞG bu tip oyuncuları nasıl kullanacağını iyi biliyor Bursa ve Trabzon'da gördük örneklerini.

2 senedir çamur atmaktan vazgeçmiyorsun o zaman tekrar soruyorum 2 sene üst üste şampiyon yapan bizi üzerine şampiyonlar liginde başarılar elde eden Şenol Güneş'in yerine KİM GELSİN ?

Arkadaş son 30 sene içerisinde bu tarz tavırlar yüzünden 5-6 yılda bir şampiyonluk görüyorduk. Saçmalamanın manası yok adam 2 senedir şampiyon ve bu sezon neden şampiyon olmadığımız çok belli. Sorun sadece saha içerisinde mi zannediyorsun ?

2003-2004 sezonundan bu yana Beşiktaş'ın en çok biçildiği sezondur bu. Çünkü rakiplerimiz fark etti ki bu senede şampiyon olursak Juventus-Lyon gibi senelerce üst üste şampiyon olabilecek duruma gelmiştik. Burada bunu kabul etmeyecek kimse ama gerçek budur. Belli değil mi zaten Aykut'un sezon boyunca her maçtan sonra Beşiktaş ile ilgili konuşmasından. Adamlar Sivas'la da oynasa Bjk, Alanya ile de oynasa Bjk konuşuyorlar.

Yaz yaz bitmez o yüzden Şenol Güneş düşmanlığını yakın zamanda bitirirsin umarım ve büyük resime odaklanabilirsin.




Abi bjk bu yıl 1-2 maç hariç iyi top oynamadı gerçekten.
Hani siz hep kendinizi kandırdınız. Dünyanın en kolay Cl grubunu çektiniz. Patates patates takımları tarihin en iyi takımları diye lanse ettiniz. Amacım senı ragelemek değil kesinlikle. Genel olarak bjk taraftarından konuşuyorum.
Senin dediğin uzun süreli dominasyon kadro kalitesini koruyarak olur. Oyuncuların formları yukarı yönlü olursa olur. Yoksa hep sat sat, yerine saçma adamlar koy. Takım top oynamasın. Sonra önümüzü kesiyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar patates gurup olursa olsun deplasmanda bile galibiyet çok mu kolay. Saçma sapan algıya girmeyelim lütfen, 4 takımında şansı vardı bayağıda iyi oynadık geçtik. 1-2 maç harici iyi oynamadınız tezi sırf şampiyonlar liginde çürüyor.

Bu sene küçük görenleri görürüz bakalım neler yapıyorlar. Madem çok basitmiş, 1. torbadan gelen takım hariç hepsini yenin sıkıysa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...