Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 dolar 8 lira oldu ayakkabı tavsiye topiği


bajazet

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

abi sikeçırs alan bütün arkadaşlarımın 4. 5. ayda ayağında paralandı resmen ayakkabılar. ucuz diye amerika seyahatinde 3erli 5erli alanların götüne kaçmış oldu 50şer 100er dolarları. acaba ucuz modellerde mi sıkıntı var?


Ben ayakkabi alinca sanki baska ayakkabim yokmus gibi onu giyiyorum hep. Sketchers'larda da en hafif ayakkabini aliyorum, 1-1,5 sene dayaniyor.

Ama her model iyi degil sketchers'da. Alip da memnun kalmadigim modelleri oldu kalibi yuzunden falan. Benzer bisey olmus olabilir. Onun disinda iste bi 4 senedir mudavimiyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bajazet said:

bana gazelle vs çok genç ayakkabısı gibi gelmeye başladı. sanki marketten blue jean alıp dershaneye gitmem gerekiyormuş gibi hissediyorum bakınca.

skechers çok övülmüş. estetik olarak en az kötüsünü alıp yürüsem olacak galiba.


skechers çok iyi ya, ayağında yok resmen ayakkabı. efsane rahat. bütün gün giy sıkılmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sketchers'ın 2 veya 3 modelini kullandım iş yerinde aylarca ayakta durduğum zamanlar, adeta (pembe) bulutların üzerinde yürüyorsun (tu)

tipini beğendiğiniz camper varsa basın geçin. new balance'a da gönlüm kayıyor ama daha ımmh benim olmalısın bebeyim dediğim bi modelini göremedim. bu ara adidas'ın bazı ayakkaplarına da aklım gidiyor ara ara. aklımdaki şeklin ismini bilemediğim için koyamadım ama olsun.

ama bence
Aiko said:

converse > vans > adidas


fix'd :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nike'ta Adidas'ta ben hep şu tip ayakkabıları sevdim, crosstraining felan deniyordu sanırım.
ama sen Kanye West ayakkabısı diyorsun herhalde.



https://www.urbanjunglestore.com/media/catalog/product/cache/2/image/1200x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/6/4/640744-105_0000_livello_6.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:

400-500 lira para vereceksen Nike, Adidas gibi cabuk yipranan ayakkabilara para vermek sacma. Amaca yonelik olarak, gundelik kullanim icin Diesel, hem gundelik, hem spor icin Columbia alinabilir. Her iki marka da simdiye kadar beni memnun birakti.


Yani demek istemiş ki; Seks hayatım yok ayakkabılarından alın rahat edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...