Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul'da havuz


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Simdi doktordan geldim, fitik olmusum. Yuz dedi, en iyi yuzmekmis bu durumda. Gecenlerde bir aci girdi 4-5kg bir sey kaldirinca iste, 2 gun kipirdatamadim belimi acidan, yattim oyle sadece. Fitik. Yaslaniyoruz, sakatliklar basladi =(

Arnavutkoy'de oturuyorum, Bogaz'dakinde. Bu civarda, uygun fiyatli havuz var mi bildiginiz? Bir de denizden korkarim ben, oyle belimi gecince su dayanamiyorum, hic yuzmeyi de ogrenmedim. Havuz korkunc gelmiyor ama. Yani gittigim yerde nasil yuzecegimi ogretecek birileri de olmali. Ya da misafir goturebilecegim, arkadas filan ogretsin diye iste.

Haftaici aksamlari acik olmasi buyuk bonus olur, 19'dan, 20'den sonra. Varsa boyle bir sey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, büyük korkumdur bel-boyun fıtığı :/
havuzdan ya da yüzmekten korkutuyor gibi olmayayım ama spor amaçlı gidilebilecek havuzlar boyunu geçecektir, kaldırma kuvveti de denize oranla daha az olduğu için "eş dost öğretir ya yüzmeyi" den ziyade eğitimciyle çalışmanı tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dedemanın havuzuna gidiyorum, yanılmıyorsam 21.30'a kadar açık olması lazım, gel ben sana öğretirim. 30 defa falan milli oldum sutopunda, ayrıca Türkiye 3. lüğüm de var yüzmede, tabii bunlar yaş gruplarında. Bunlar olmasa da çok iyi öğreteceğim konusunda iddialıyım. Söylemeye gerek yok ama bilabedel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...