Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten cep Telefonu alma hakkında yardım


fenn

Öne çıkan mesajlar

26 Martta Gittigidiyor sitesinden Samsung c7 pro telefonunu aldım eşime. Eşim güzelce kullanıyordu ama 2-3 keredir telefon açık olmasına rağmen arayan kişi eşime ulaşamıyor ve rehberde kayıtlı birisini arayacağı vakit telefon "ağ sistemine kayıtlı değil " uyarısı vererek aramıyor. Yeniden başlat diyerek sorunu çözdük ama her defasında böyle böyle uğraşacak değilim. İnternette gezerken sahte diye yazılarıda gördükten sonra ettiğim 300-400 kar hevesi burnumdan geleceğe benziyor.

Telefonu tamir edelim, değiştirelim olaylarını değerlendireceğim tabi ki ama ben telefondan soğuduğum için ve daha ilk 14 gün dolmadığından öncelikli tercihim iade etmek ve 300-500 neyse fazla verip dükkandan gidip almak. Böyle durumda başıma ilk defa geldiğinden cahilim ve satıcı bana sim kart takmışsın , asla iade edemezsin deyip keklesin istemiyorum. Bu işin aslı astarı, gidişat yolu nasıldır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Satın alınan cep telefonuna sim kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2. el statüsüne geçmiş olacaktır.İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında "ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması" gerekmektedir.Bu nedenle de sim kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir.Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir." said:


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aldığınız yer de önemli ama aldığınız telefon da önemli. samsung gibi markalarda amiral modeller dışında bence uzak durmak lazım. bu telefonun parasının biraz fazlasına sıfır iphone se alınabiliyor ki canavar gibi alet o fiyata göre.

hepsiburada'da genel olarak sorun yaşamıyorum ben bin tane şey aldım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonu gönderdik bakalım. Adam açılış şifresini öğrenmek için aradı ve sistemsel bir problem var belli ki dedi bakalım kabataslak !

Bekleyelim bakalım ki başka çarede yok gibi. Adam 100 tl kırarak paranı vereyim diye teklif etse hemen kabul edecek durumdayım aslında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...