Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Hasta bir kedinin yuvaya ihtiyacı var


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

http://i.hizliresim.com/y0aqmn.jpg

Bu kedi var ya bu kedi. Bu çok güzel bir kedi abi. Gerçekten evimde kedi olmasa -ki 18 yaşında kendisi- bunu kesinlikle alırdım. Hayatımda gördüğüm en uysal, en acayip, en sevdiren kedi. üstüne yatar, hiçbi şey yapmaz. öyle yatar saatlerce. yavaşça alıp başka bi yere koy, aynı pozisyonda uyumaya devam eder. göbeğini kaşıtmaya bayılır. Veterinere götürdük, 3-4 gün sonra geri almaya gittiğimde "abi bu ne biçim kedi kaç yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle kedi görüyorum" dedi adam.

Şimdi kedinin karakteri bir yana, bu hayvan bizim ofisin maskotu gibi bi şey. İsmi Osman. Lakin bi içeri bi dışarı gir çık özgürlüğü osman'ı zatürre etmiş. nefes tıkanması yaşıyor sürekli. tekrar veterinere gitti. şu anda durumu iyiymiş ama acilen yuva bulunması gerekiyor. Dışarı çıkması sakıncalı. Kendisini kısırlaştırdık, o yönden sıkıntınız olmayacak lakin aşılarını düzenli yaptırmak lazım (bi aşı varmış onu yaptırsaymışız hastalığı kapmazmış veteriner öyle dedi :/)

Yerimiz Sefaköy Show TV Ciner Stüdyoları. İlgilenen olursa uygun bi yerde de teslim edebiliriz. Kurtarın abi şu hayvanı, çok güzel kedi lan :(

Kedi en fazla 2-3 yaşları civarında.

Diğer fotolar

http://i.hizliresim.com/6JVNQl.jpg

http://i.hizliresim.com/W7vD44.jpg

http://i.hizliresim.com/3EZzN9.jpg

http://i.hizliresim.com/RnZDXY.jpg

http://i.hizliresim.com/p63njo.jpg

http://i.hizliresim.com/NZBD3g.jpg




Resim işini beceremedim niyeyse. Linke tıklayınca açılıyor gerçi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...