Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40,000: Mechanicus


Komutan

Öne çıkan mesajlar

70dk'nın hepsini izleyemedim de mario'nun bile xcom'u yapılmışken wh40k'ya tam gider, çok iyi fikir. uygulamada başarılı olur umarım, sonra bir ara hepsini izlerim belki.

gerçi adepta mechanicus biraz garip bir seçim olmuş faction olarak sanki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bastan oynamak cozmedi. isin boktan kismi bolum cog harcamadan gecilebilecek bir bolum degil. ilk turn figuran diktirtmiyor. pillarlar uzak.

atmosferi cok guzel olmus oyunun. ozellikle muzik/audio. soundtrack her eve lazim. karakterler cok tatli. ozellikle papa dayi. scripture quotelari cikti alir, duvarina asarsin.

itemlar hosuma gitti. karakter sistemi cesitli. fakat no-brainer tercihler bir bakista belli oluyor. onlari almayani iyi cezalandirir oyun. forumda ya cok kolay demisler ya cok zor. kimse kivaminda dememis sdfg.

scan etmeden statlarin hicbir sekilde gozukmemesi bayik. haritadaki eventler hosuma gitti. eger yesil bari doldurabilecek hareketler secersek late game'de kafamiza sicarlar diye tahmin ediyorum. keske eventler campaign degil gorev odakli olsaymis.

bence bundaki cog sistemi gibi action pool sistemlerinde ilk yapilmasi gereken karakter sistemine gain koymamak olmali. bard's tale de ayni hataya dusmustu. bu kadar cesitli itemization/char build yapip gameplayi dar bir pool ile limitlemenin ardindaki tasarim felfesesini de henuz cozebilmis degilim. millet squad based oyunlarin kontrollerinden mi yoruldu nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...