Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 - Bahar


ShadowFury

Öne çıkan mesajlar

takamuraa said:

Fan service sevenler :(



"sevdigi" cocugun bamgımsızlıgını elıdnen alıp acız kendıne mahkum bırakıp sonra ben senın koruycam dıye sahıplenmeye calısıp bıraz tacız eden. hep sevdıgı cocugun hem kendısını seven cocugun hayatını zından edep pıs manıpulatıf, bencil bi kız ichigo.

zerotwo en azından ne yağtığıgnın farkıdan ve pısmanlık duyuyo, kavaşe kokoro bıle farkında ne yaptığının.

ichigo best girldden worst girle 15 sanyiede falan gecti. en azından bu kadar aktif yoke tmiyodu şimdiye akdar insanların hayatını. bu sefer bokunu cıkardı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece koruma icgidusu yok ortada. gayet net.

illa uzak tutmak istemesi falan baya hironun ozgur iradesini elinden almakla ilgili. uzak tutarsan belki gitmek istemez zerotwonun pesiden diye dusundğu için.

yontemleri baskalarının özgürlüğüne özellikle hironunkine engel olmak üzerine.

motive'ide o kadar masum değil. cok net bi kendine mahkum bırakma durumu var ortada.

hironun parazit olmak dısında bir sansi yok. şimdiye kadar sadece zerotwo ile olabiliyo bu. bunu bilmesine rağmen hironun hayatınıda, kendi ekibinin hayatınıda tehlikeye atıp ben olcam pistil diye buyuruyo. cünkü baska sansı yok hironun. bu noktadan sonra ya isyan, ya depresyon ve hiçbişi yapmama yada ichigo ile franxx sürmeye calısmak.

baya bunun bilincinde yapıyo sadece 1 bölümlük konuda değil. konunun buraya kadar gelmesinede sebep oluyo. fırsatını bulsa iki bölüm önce zaten zerotwo'yu kovalıycaktı.


Ayrıca gitmeye calısan birini engelleyip benim ol benim ol, ne gerekirse yapıcam diyip hiro'nun bütün seceneklerini engelleyip sanki kendi iradesiyle kalıyormusda ichigoyu seciyormus gibi davranması.

en öküz kısmıda butun bunların sonrasında "aslında bu ilişkide güce sahip olan sensin, ben sana aşığım baska bir şey yapmam mümkün değil zaten, senin için herşeyi yaparım lütfen beni kabul et" diye aşkını ilan etmesi.


öpme kısmı o kadarda falso değil. bütün coculuğun berabe gecmiş iki insan olarak bi kere olur ole, o derecede zorla fiziksel temas ole affedilmeyecek bişi değil. olur o kadar uzun sureli arkadaaslıkta bi kere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...