Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun dönem kiralama


elesso

Öne çıkan mesajlar

Kiralama para değer kaybetmeden önce mantıklı bir hareketti, fakat euro ve dolar fırlayınca çok mantıklı hale gelmedi. Bir çok kiralama şirketi kapandı. Elde avuçta kurumsal büyükler zaten büyük oldukları için nefes alabiliyorlar. EURO üzerinden olması çok cazip gelmiyor. Haa şu var clio olmuş 82.000 TL kiralanınca mantıklı gibi gözüküyor ama her ay car cart karttan çekince özellikle birden fazla aracın var ise koymaya başlıyor. Üst segment kiralamak mantıklı olabilir. Alt segment paran varsa al veya kredi ile al sonuçta taksit bitince araba senin oluyor. Bir de şu var araba asla değer kaybetmez. Her zaman avantajlısın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de onu diyecektim, ilk kiraladığımızda, aynı araca TL sözleşme de yapılıyordu. hatta 17.02.18, Garanti Filo fiyatlarını da koyayım nostalji olsun.



* kur bu tarihte 3.90

Polo ya 3.90 * 315 = 1228 TL + KDV verirken TL de 1.660 Tl + KDV veriyordu. 400 lira fark var diye EUR almıştık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Maili aynen yapıştırıyorum:

-başka bir konu da var arkaplanda onu da yapamıyoruz ayrıca 13TL diyor-


xx bey merhaba,

Euro işlemlerle alakalı bugün yayınlanan kararname sebebiyle maalesef aracınızın uzatma işlemini gerçekleştiremediğimizi bildirmek isterim.Uzatmış olsaydık dahi TL’ye dönmemiz gerekecekti gerçi.

Bu doğrultuda ya TL fiyatlama yapmamız gerekecek ki bugün gerçekleşen faiz arttırımı ile 12-13 TL’den dönülebileceğini düşünüyorum(sadece bir öngörü).

Arzu ederseniz aracı hemen iade edebilirsiniz.

Geri dönüşlerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla



Sadece öngörü diyor ama isterseniz hemen iade edebilirsiniz diyecek noktada pazarlığa kapalı neticede. Ayrıca böyle bir öngörüyü resmi mailden çok net şekilde belirtmek de bir gösterge diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seni korkutup iadeye zorlamak istemiş belli ki. Aksi takdirde muğlak bir durum var. Kurun kaçtan çevrileceği belirsiz. Onlar da bilmiyor yani. Belirsizlik olunca geri çağırmak çok daha mantıklı arabayı.
Sen yok bugünkü kurdan çevirin sözleşmeyi deseydin keşke, sadece tepkiyi merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...