Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

twitch.tv/denoran


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Eren sağ olsun 2 gündür kanal bayram ediyor. 'Baskın neymiş ehaha' dediğim şey sayesinde kanal büyüyor resmen.

Kendimce bir hatam çok oyun değiştiriyor olmam ama sanırım, oyundan oyuna geçişlerde viewer kaybediyorum. Kendi oyunlarım arasında en çok Overwatch'un rağbet görüyor olması üzücü ama, en salak community'si olan oyuna hype var hala.

Fortnite mı indirsem diyorum ama o da çok çocuk oyunu ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük konuşmayayım ama izleyici kazanmak amacıyla kendi hayat düzenimden ödün vereceğimi hiç sanmıyorum ya. Az olsun, öz olsun, düzgün community olsun yeter.

Zaten bordrolu çalışan adamım 5.5 senedir, bu işi de oyun oynadığım vakitleri değerlendireyim amacıyla yapmaya başladım. Spora gitmiyorsam o gün ya da kız arkadaşımla/arkadaşlarımla beraber değilsem hemen hemen her zaman oyun oynuyor oluyorum evde. Geç saatlere kadar da oturduğum için uzun yayın saatleri yapabiliyorum çalışan birine göre.

Ben zaten işin 'x oyunu çok iyi oynamak' kısmından yürümeyi beklemiyorum, biraz Jack of all trades kafasındayım. Önce kendimi, sonra da izleyenleri eğlendirmek amacım. Çok yakın zamana kadar Twitch işini baya saçma buluyordum zaten, neden bir insan gidip kendine o vakti ayırabilecekken ya da izlediği oyunları oynayabilecekken saatlerce izler bir başkasının yayınını diyordum, ama görüyorum ki 4-5 yaşındaki çocuklar bile tabletten Twitch izliyor. Eh, demek ki insanlar bu durumdan hoşnut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu arkadaşıma yaptıracağım logo ve görseller hakkında fikirlere ihtiyacım var, ben bir 15-20 tane buldum başka kanallardan hoşuma giden görseller ama daha fazla olsa iyi olur.

Logosunu, yayın interface'ini, panelleri beğendiğiniz yayıncıları buraya link'leyebilir misiniz? Fikir verir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cıks. Eskiden donate sistemi falan yoktu. Abonelik var mıydı bilmiyorum ama partnerlik almak için ort. 500 izlenmen gerekiyordu. Şİmdi herkese açık neredeyse abonelik, bağış sistemi tık diye açılıyor.

Geleceği gören biri değilsen genelde eğlence içindi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...