Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony QX-100 Akıllı Telefona Takılabilir DSLR Lens


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Elimdeki Sony QX100'ü tüm kutu içeriği ve yedek pili ile birlikte satmayı düşünüyorum. iPhone X'e geçtiğimden beri çok az kullanıyorum. Az kullanılmış, çok ufak bir iki çiziği falan var. Lens karakteristiği olarak Sony RX100ii'ye eşdeğer, benzersiz bir ürün. Çantanızda kol gibi DSLR gezdireceğinize ufacık bu aleti gezdirip eşdeğer performans alabilirsiniz. iOS ve Android ile uyumlu.

https://www.amazon.com/Sony-DSC-QX100-Smartphone-Attachable-Lens-style/dp/B00EVIBN26

Açık artırma usulü yapalım, sorusu olan varsa sorsun. İstanbul içi tercihimdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

yok abi ben mobil sensörünü coşturan bir aparat sanıyordum. bu bildiğin lens + sensör komple makina, sen sadece telefonun ekranını lcd monitör olarak kullanıyorsun. yanlış anlamadıysam.


Doğru. RX100ii’nin sadece viewfinder’ı olmayan versiyonu gibi düşünmek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- Slow-mo çekmiyor. Videoda max 1080p, ama özellikle düşük ışıkta inanılmaz bir ışık hassasiyeti var 1 inçlik sensörden dolayı.

- Beğenmedim satıyor değilim, bunu aldığımda yıl 2013'tü ve telefonum 5S'ti, yanlış hatırlamıyorsam 700-750 dolar bir para vermiştim. O zaman inanılmaz bir fark vardı. Şu an X kullanıyorum ve telefon kamera teknolojisi gelişti, aradaki fark azaldı, bu zımbırtılara ayıracak vaktim yok.

- Amazon yorumları doğru tabii ki, o yüzden 500 dolar istemiyorum, 600 liraya falan bu işi kapatırız. Zaten 500-600 liraya bu kalitede çeken bi DSLR alma şansınız da yok. Meraklısına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...