Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon paketleri


pontipati

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Vodafone Red 10:

[list]
[*] 10GB Internet
[*] Sabit hatlar beles
[*] Sebeke ici aramlar beles
[*] 1000 dk
[*] 1000 sms
[*] Bu ulkeleri arama ve aynilarindan aranma normal tarifesinden. Ayni sekilde internet ve sms de normal tarife ile gidiyor, Turkiye'ymis gibi.
[*] VoWifi destegiyle bazi operatorlerin aksine Dunya'nin heryerinde Vodafone TR sebekesine baglanabilme.
[*] Spotify, Karnaval, PowerApp, WhatsApp, Facebook Messenger mobil data harcamiyor
[*] 15TL ek odeme yaparsan YouTube ve Izlesene de mobil data harcamiyor
[*] Bir suru indirimli Yemeksepeti menusu var
[*] Son olarak bir sinema bileti alinca bir tane bedavaya geliyor haftaicleri.[/list]
49TL eger ailende bir Vodafone'lu varsa, hangi tarifesi kullandiklari onemli degil. Eger yoksa 59TL.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
İstanbul’da Ataşehir’e yakın bir noktada YouTube’dan canlı yayın izlemek istedik. İyi yağmur yağıyor ve trafik kilit olmuştu. İnterneti bol arkadaşlar dur ben açayım dedi. Türk Telekom ve Vodafone ile sürekli kopmalar yaşadık. Türk Telekom’da stream kalitesi daha yüksekti. En sonunda Turkcell’den açtık rahatladık, resmen akıyordu. Evet bir tık daha pahalı ama hakkını fazlasıyla veriyor bence :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Eskidi be bu argüman artık Fistan daha doğrusu Turkcell’i bırakmak isteyenlerin bahanesi oldu :)

Tamam zamanında bende düşündüm. Çalışan arkadaşlarla konuştum hepsi haberlerden aşırı rahatsızdı. Evet hisse savaşları yüzünden hükümet etkisi altına almış ancak şirket desteği direkt vakfa değil öğrencilere vermiş. Ayrıca BIST dışında hala Amerikan borsası NYSE’e kote olan ilk ve Türk şirketi olarak SOX gibi sağlam denetimlerden geçiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell dışında her türlü paketi alabilirsin. Sanıyorum Vodafone bi tık daha ileride çekim konusunda. Tcell ise müşteri memnuniyeti konusunda rezalet bir firma, iyicene gemi azıya almış, müşteri ilişkileri konusunda Digiturk gibi bir şey.

2 ay önce 10 küsür tane hattı Tcell'e taşıdık, 1 ay içinde Vodafone'a geri taşıdık tekrardan. Bu operasyon bize 500-600 liraya mal oldu ama Tcell'de ne kadar az kalsak kardır diye hiç acımadan ödedim. Bildiğin reziller.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Turkcell’in mobil tarafında şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Mesela fatura tutarı hep paket ücreti kadar geldi. Vodafone kullandığım dönemde özellikle yurt dışı kullanımında uçuk fiyatlar çıkarmışlardı, itiraz sonra da BTK ile çözümleyebildim. Yurt dışında internet lazım oluyor zaten günlük paketlerinden ister istemez alıyorsunuz. İçerisinde konuşma olduğu için VoWifi bence çok fark ettirmiyor. Müşteri hizmetlerinde Türk Telekom açık ara en kötüsü, aradığında derdini anlatamıyorsun en sonunda deli olup kapatıyorsun. Vodafone biraz düzeltmişti ama Turkcell bu konuda açık ara önde. Turkcell’in sabit tarafında ise ADSL/VDSL için Türk Telekom kaynaklı sorunlar oldu ama çözümlendi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...