Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK Yarı Final | Beşiktaş - Fenerbahçe | 01 Mart Perşembe - 20.30


Llama

Öne çıkan mesajlar

Maçı gurbetçilerle Türk nargile cafesinde izledik memleketten uzakta. Tarafsız stressiz izleyince gayet eğlendirdi.

Quaresma'nın pozisyonda karşılıklı kırmızı olması lazım. Ama işte Quaresma kendini atmak yerine, "delikanlılık" yapıp karşı vuruyo, Josef de sağolsun direkt atıyo kendisini yere. Zaten kendini yere atmaya o kadar alışmış ki, hareketi omurilikten yapıyor, o arada alışkanlıkla dikkat edersiniz kafası karışıyor, bir yandan da sanki ceza sahasında penaltı almaya çalışır gibi ayağı takılmış numarası yapıyor. Öndeki ayağı tam basacak sanki havada bir şeye takılmış gibi geri gidiyor. Pepe Joseph stili gitmiş. Quaresma'nı ikinci yumruğu öncesi Ekici itince o bırakıyor kendini.

Bu arada pozisyonun başlangıcı esas olarak Soldado'nun Pepe'ye kıç atıp kendini atarak hakem aldatıp faul almaya çalışması. Biri ona sinirlenip sert giriyor, öteki ona horozlanıyor derken patlıyor sonra. Hakem Soldado'yu görmezden gelince olay çıkmaması zor zaten. Baştan Soldado'ya sarıyı verse bu kriz bu kadar büyümeyecekti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında şuna kırmızı verildi :)

http://www.dailymotion.com/video/x2e08gz

Josef q7 yerinde dururken gelip suratından ittiriyor, karşılık alınca yere yatması bayağı komik görüntü. Bizimkine şimdi gazeteler abartıyorda abartıyor 16 maç cezaya kadar yazan var, josef rahat maşallah :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha sen de mi ciddisin, hadi diyelim öyle olsun, bu koyduğun videoda nerden çıkartıyoruz onu, santrada negredonun taliscaya anlatmaya çalıştığı yerden mi?

hesap sahibinin yorumu şu bak:

"Negredo Attigi Golu Eliyle Attığını Söylüyor Ama Medya⬅️ Ortbas Ediyor Bu Pozisyonu"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izlerken yakalamıştım ben ama pozisyonun abukluğundaki kolun doğal pozisyonu diye geçmiştim. Rövaşataya kalkacak adamın ellerini vücuda yapıştırmasını bekleyemeyiz sonuçta. Öte yandan Soldado'nun Pepe'yi attırmak için her fırsatta (ki bir tanesi Quaresma olayını başlatan hareket, bir başkası duran top öncesi gerginlik falan) kendini yerden yere atması falan cezalandırılmadıktan, Joseph atılmadıktan sonra FB'nin zaten hakemden çok şikayet etmeye hakkı yok bu pozisyondan dolayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...