Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK Yarı Final | Beşiktaş - Fenerbahçe | 01 Mart Perşembe - 20.30


Llama

Öne çıkan mesajlar

penaltilik bi dokunus degil gibiydi ama bilmiyorum tam gormedim ama hakkaten babel kendini cok kotu yere atti sdf

turkiyede niye futbol izlenmezin ozeti oldu mac.
birwzdan arsenal city maci var gidin onu izleyin biraz futbol kaliteniz artsin. gerci biraz tek kale mac olur ama olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

geçen maç edilen onca küfüre, sahaya atılan maddelere rağmen saha kapama verilmedi bu maç da küfürler son gaz devam etti. saha kapanması için nuke atmaları lazım herhalde


He valla bizim göztepeye de sivas maçında hiç bir olay çıkmamasına ragmen . hatta merdiven boşluklarına bile dikkat edilmesine ragmen. saha maçta çıkan olaylardan dolayı para cezası verdiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

11 güzeldi aslında, kupayı isteyen TD kadrosu o direkt. Değişikliklerde mantıklıydı. Oğuzhan'ı alması şaşırtıcıydı bile ama Oğuzhan girdikten sonra oyun yine orta-kafa-gole döndü. Ona döndüreceksen Oğuzhan'ı almanın hiçbir mantığı yoktu ki bari uzun birini ya da Love'u falan alsaydı da kalabalıklaştırsaydı. tek hatası o oldu, ben yine memnunum şenor hocadan bu maçta. 3 maçtır harbi çok olumlu davranıyor sezon geneline göre. umarım ligde de böyle devam eder.

şaklaban yani, şaklaban işte yine.

kaşık ile verdiğini kepçe ile geri alıyor. adamın hem bjk hem kariyer özeti. ben diyordum yatar 4-5 maç diye bu performans üstüne de daha fazla yatıracaklar gibi.

tek kötü yanı şu olayın 10 maç bile ceza alsa sadece kupada geçerli olacak. ligde kurtulamadık :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ve ayı volkan ya, müthiş karakter seviyorum adamı harbi askdfhsdkafa

20 dk önce kart görüp atılması gerekiyor resmen, üstüne sürekli karta gel gel yapıyor. hiçbir şeyin olmadığı pozisyonda hakemin üstüne üstüne gidip bağırıyor çağırıyor ve sonunda harbi kartı alıyor.

kart aldıktan sonra yavru ayı suratına bürünüp, "NOOLDU?" diye millete soruyor naif bir şekilde. müthiş adamsın ya AJSKDHJKASD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kural değişmiş galiba, kupada çekilen ceza kupada kalır olayı direkt kırmızıda kalkmış.

resmi açıklama gelir zaten de rodellega'dan örnek veriyorlar bu sezon.

kupadaki çorumspor maçında rakibe kafa attığı içi direkt kırmızı alıyor. cezasını sıradaki tff organizasyonlarında çekiyor. galatasaray ve kayseri maçlarında cezalı oynamıyor.


AY OLABİLİR Mİ ÖYLE BİR ŞEY OLSUN LÜTFEN


kurtulursak şaklabandan şampiyonluk ümidi artar. zoraki ortaya son, yerden kısa seri oyun hg olursa en büyük şampiyonluk adayım olur bjk direkt.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...