Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK Yarı Final | Beşiktaş - Fenerbahçe | 01 Mart Perşembe - 20.30


Llama

Öne çıkan mesajlar

çoluk çocuğun maskarası etti bizi aykut kocaman resmen neyse belki akıllanmıştır diyeceğim ama hiç umudum yok. düzgün top oynamaya çıksak ne beşiktaş ne bişide niyet yok ki adamda. umarım erken gol atmayız da sonra 85 dakka otobüs çekmeye karar vermez büyük taktisyenimiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan bütün tantana mini mini kuş için mi!?

Hani ağlayan tayfa st benoit lise takımı olsa anlıycam. Şarkıcı karısı Binnaz ile maç sonu t.şak şovu başlatan adamların ağladığı konuya bak ahahha.

Hayır onu da geç adamlar Kazım Koyuncu gibi düzgün bir adamın şarkısı ile akılları sıra TS ile eğlendiler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya maç sonu kendi topçuları bir baba hindi diye başlamıyor muydu?

Ağlama Fener ağlama falan var sonra bizim. Rencide edilecek bir durum yaşanmıyor neticede, sanki çok ayıp edilmiş gibi BJK yönetimi de haberimiz yok kovduk biz onları diyor; sonra BJK'nin iletişim direktörü yok öyle kovulma falan bizzat benim bilgim dahilinde girdi şarkı diye açıklama veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sarı kanarya'nın komik olduğunu düşünmek asıl komedi. aslan, kartal diyince çok kuvvetli falan mı gözüküyor takımlarınız gözünüze. 100 yıllık kulubun ikonu sarı kanarya ve içselleştirilmiş, marşlar yazılmış, şarkılar söylenmiş. öyle kimse ha diyince değiştiremez. değiştirmemeli ayrıca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...